(Poistunut julkaisusta)

Myyntiryhmävastaava, kosmetiikka/naisten muoti/miesten muoti ja kodinosasto
Suur-Seudun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Myyntiryhmien vastaavia haetaan Lohjan uuteen Sokokseen,

Lohjalle avattava uusi Sokos etsii kolmea myyntiryhmävastaavaa naisten muotiin, kosmetiikkaan sekä miesten muotiin ja kodinosastolle. Tule meille vastaamaan oman osaston myynnin ohjauksesta ja kehittämisestä. Olet kokenut myynnin avainlukujen seuraaja ja aina asiakaspalvelun ensimmäiseksi nostava esimerkillinen tiimin vetäjä. Myyntiryhmävastaavan tärkeänä tehtävänä on ohjata, valmentaa ja innostaa henkilöstöä, varmistaen että asiakaskokemus sekä palvelun laatu ovat huippuluokkaa. 

Etsimämme myyntiryhmävastaava omaa hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot ja pystyy ohjaamaan suurta työryhmää muuttuvassa ympäristössä. Tehtävänkuvassa korostuu ohjaamisen lisäksi yhteistyö useiden eri toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Kommunikointi tapahtuu tarvittaessa englannin kielellä. Tehtävä vaatii myös kykyä toteuttaa Sokos-ketjun visuaalista ilmettä paikallisessa ympäristössä, koko myymäläkokonaisuus huomioiden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallisen koulutuksen lisäksi vahvaa vähittäiskaupan kokemusta, hyvää paineensietokykyä ja myyntilukujen seuranta kokemusta. Lisäksi odotamme aiempaa kokemusta asiakaskokemuksen kehittämisestä ja aitoa kiinnostusta oman osaston alueeseen sekä alan trendien seuraamiseen. Erityisesti toivomme joukkoomme positiivista ja tuloshakuista tiimipelaajaa, joka omaa hyvää silmää kauneuden, muodin ja kodin tuotteiden mielenkiintoiseen maailmaan ja brändeihin.

Haluamme, että asiakkaat kokevat itsensä aina tervetulleeksi Sokos Tavarataloomme ja intohimomme on auttaa, inspiroida ja opastaa heitä löytää juuri heidän toiveidensa mukaisen kokonaisvaltaisen kauneuden, muodin ja kodin maailman. Tunnistitko itsesi? Tuo mukanasi intohimosi muodin maailmaan ja me tuemme sinua oppimaan kanssamme uutta, joka päivä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja esimiehen tuen. Saat myös käyttöösi suuren organisaation kouluttautumismahdollisuudet ja hyvät henkilöstöedut. Tässä tehtävässä et pääse vain mielenkiintoiseen ja haastavaan työhön Suur-Seudun Osuuskaupalla, pääset myös mukaan vähittäiskaupan muutokseen, uudistuvaan sekä vastuulliseen S-ryhmään ja avaamaan kokonaan uutta tyylikästä Sokos Tavarataloa.

Työaika on 30-37,5 h/ vko ja työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 1.8.2019. Uusi kauppakeskus aukeaa 5.9.2019.