(Poistunut julkaisusta)

Myyntiryhmäpäällikkö
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

RPT Docu Oy:n CityMark -liiketoiminta yksikkö etsii Myyntiryhmäpäällikköä


Työtehtävä koostuu paikallisen myyntiryhmän ja tutkimusryhmän esimiestyöstä. Myyntiryhmässä on tällä hetkellä kaksi henkilöä ja tutkimusryhmässä kuusi henkilöä. Myyntiryhmäpäällikkö vastaa omasta- ja koko myyntiryhmän myyntibudjetista sekä raportoinnista. Työtehtävässä henkilö hoitaa itsenäisesti valittujen palveluiden myynnin nimetyille asiakkuuksille sekä uusille potentiaalisille yrityksille. Toimit myös yhteistyössä Ruotsin, Tanskan ja Norjan myyntiorganisaatioiden kanssa. Esimiehenä toimii RPT Docu Oy:n myyntijohtaja.


RPT:n arvot ovat sitoutuneisuus, ammattimaisuus, kunnianhimoisuus ja tiimipelaaminen. Työtä tehdään monipuolisesti kiinnostavissa projekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa osana jatkuvasti kehittyvää työyhteisöä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Search & Selection Personalhuset rekrytointipäällikkö Marja Heinimäki, 040 547 8563. Varmimmin tavoitat ma 29.10.2018 klo 8:00-9:00 ja torstaina 1.11.2018 klo 14:00-16:00. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.11.2018 mennessä. Pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman paina. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua.

Lisätietoa yrityksestä löydät oheisten linkkien kautta http://www.rpt.fi/citymark/ ja http://www.rpt.fi/.


CityMark tarjoaa toimitila- ja kiinteistömarkkinoille tietoa ja palveluja. Palveluidemme kautta yhdistämme suoraan toimitiloja etsivät vuokralaiset sekä vuokranantajat. CityMark toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. CityMark -liiketoiminta osa RPT Docu Oy:tä, joka on rakennusalan tietopalveluihin ja mediaratkaisuihin erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1975. RPT Docu Oy:n liikevaihto vuonna 2017 oli 7,4 milj. €. Palveluksessamme on Suomessa noin 55 henkilöä.


Kuulumme kansainväliseen Docu Nordic Group-konserniin, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Docu Nordic Group on Pohjoismaiden johtava rakennusalan tietopalvelujen tuottaja ja kustantaja. Lisätietoja Docu Nordic Group:sta (www.docunordic.com). Docu Nordic konsernin pääomistaja on pääomarahasto Stirling Square III rahasto.