(Poistunut julkaisusta)

Myyntiryhmäpäällikkö btob-myyntiimme
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Btob-liiketoimintamme kasvaa ja monipuolistuu, haemme nyt kasvua vauhdittamaan btob-myyntiimme myyntiryhmäpäällikköä. Tehtävässäsi vastaat oman tiimisi myynninjohtamisesta sekä tukemisesta ratkaisujen ideoimisessa, rakentamisessa ja myynnissä. Vastaat oman tiimisi myynnin kasvusta ja osallistut asiakastapaamisiin yhdessä tiimiläistesi kanssa. Sinulla on myös omia asiakasvastuita, joiden osalta vastaat asiakkuuksien kehittämisestä sekä asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta.

Olet ratkaisukeskeinen osaaja ja sinulla on erinomaisia tuloksia näkemyksellisestä/konsultoivasta myynnistä ja myynninjohtamisesta. Olet ansainnut kannuksesi myös kehittämällä digitaalista osaamistasi. Ymmärrät yritysasiakkaiden liiketoiminnan haasteita, osaat keskustella strategioista luontevasti ja pystyt rakentamaan markkinointiviestinnän ratkaisuja. Tunnet myös mediakentän valikon intermediatasolla.

Luonteeltasi olet idearikas, suunnitelmallinen ja taitava tiimipelaaja sekä luonteva tiiminvetäjä. Olet työssäsi innostunut digitaalisista mahdollisuuksista sekä myynnistä, olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään paineen alla jatkuvasti uudistuvassa liiketoimintaympäristössä. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto tai olet saavuttanut vastaavan osaamisen työkokemuksen kautta.

Tarjoamme sinulle näköalatehtävän kehittyvässä mediatalossa ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uudenlaista toimintamallia. Saat energisen ja sitoutuneen työyhteisön sekä vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut. Meille tärkeää on yhdessä tekeminen ja isoihin tavoitteisiin sitoutuminen.

Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 17.4. klo 15.00–16.00 ja keskiviikkona 25.4. klo 15.00–16.00 myyntijohtaja Päivi Vaipuro, p. 050 494 1680.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 27.4.