(Poistunut julkaisusta)

Myyntiryhmäpäällikkö B2C, Uudet ratkaisut
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Varmistaaksemme strategian mukaisen asiakaspalvelun, myynnin kasvun ja markkina-alueen kasvattamisen, etsimme nyt joukkoomme Myyntiryhmäpäällikköä B2C, Uudet ratkaisut vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin, Kampin toimipisteeseen.

Myyntiryhmäpäällikkö vastaa aurinkopaneelien, uusien tuotteiden ja palveluiden myynnistä kuluttaja-asiakkaille sekä toimii Helenin ratkaisumyynnistä vastaavan ryhmän esimiehenä. Tehtävässä tulet rakentamaan myynnille toimintamallin ja siihen tarvittavat työkalut. Vastaat myynnin ja asiakaspalvelun operatiivisesta johtamisesta, seuraat tuloksia päivittäin, varmistat tavoitteisiin pääsyn ja erinomaisen asiakaskokemuksen. Tulet tekemään tiiviistä yhteistyötä useiden sisäisten sidosryhmien kanssa pysyäksesi kärryillä siitä, mitä kentällä tapahtuu ja vastataksesi ketterästi mahdollisiin haasteisiin. 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta laadukkaasta myynnistä ja vahvaa ymmärrystä myynnin johtamisesta. Voit olla jo myynnin johtamisen konkari tai haluat astua eteenpäin haasteellisimpiin tehtäviin inspiroivassa ympäristössä. Aikaisempi kokemus aurinkopaneelimyynnistä ja/tai asennuksista on eduksi. Olet innostava ja näkemyksellinen liideri, joka syttyy tiimin menestyksestä ja yhdessä saavutetuista tuloksista. Olet itsenäinen ja näkemyksellinen, etkä arastele tuoda omia ajatuksiasi esiin rakentavasti ja rohkeasti. Haluat auttaa muita menestymään ja työskentelet reiluna tiimipelurina. Erinomainen asiakaskokemus on sinulle tärkeää ja saatat asioita eteenpäin sovitusti reippaalla otteella.

Toivomme sinusta kehityshaluista, liiketoimintalähtöistä ja yhteistyökykyistä kollegaa. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus haastaa ja kehittää itseäsi ja johtaa tiimi huippusuorituksiin. Tueksesi tarjoamme kokeneen kollegaverkoston, tiimin ja alan huippuosaajat. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä ja Helenillä työskentelystä tarkemmin B2C yksikön päälliköltä Jussi Mikkolalta (050 3728035 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Jussi on tavoitettavissa puhelimitse 14.-17.12 klo 16-17 sekä 18.12 ja 22.12.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Lähetäthän hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry) heti, mutta viimeistään 15.1.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi, CV:si ja vapaamuotoisen videoesittelyn itsestäsi.