(Poistunut julkaisusta)

Myyntiryhmäpäällikkö B2C, Contact Center & Sales
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Varmistaaksemme strategian mukaisen ensiluokkaisen asiakaskokemuksen ja myynnin kasvun, etsimme nyt joukkoomme Myyntiryhmäpäällikköä B2C, Contact Center & Sales Helsinkiin, Kampin toimipisteeseen.

Myyntiryhmäpäällikkönä työskentelet kuluttajamyynnistä ja asiakaspalvelusta vastaavassa yksikössä. Yksikkömme vastaa ylivertaisesta myynnistä ja toimialan parhaasta asiakaskokemuksesta. Toimit esimiehenä asiakaspalvelumme energianeuvojista ja asiantuntijoista koostuvalle tiimille ja vastaat oman tiimisi toiminnasta sekä suorituksen johtamisesta. Vastuullesi kuuluvat muun muassa valmennuksesta ja asiakaspalvelun palvelutasosta vastaavat asiantuntijat sekä myynnillisen asiakaspalvelun asiakasrajapinnassa toimivat asiakaspalvelijat (energianeuvojat).

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta contact center -ympäristössä toimimisesta. Myynti- ja asiakaspalveluprosessien osaaminen on eduksi. Varmistat omalla toiminnallasi laadukkaan esimiestyön, tavoitteiden toteutumisen sekä yhteistyön sujumisen muun organisaation kanssa Helenin johtamisen periaatteiden sekä strategisten tavoitteiden mukaisesti. Olet motivoitunut ja tavoitteellinen työskentelijä ja sinulla on kokemusta esimiestyöstä. 

Tavoitteet meillä saavutetaan yhdessä ja tiimityö on isossa roolissa. Omaathan siis erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot? Arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä sekä kykyä ja halua valmentavaan vaikuttamiseen ja johtamiseen. Olet toimintaotteeltasi joustava ja etkä pelkää muutosta. Meillä saa jokainen olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaansa peliin. Totuttuja toimintatapoja saa haastaa ja kyseenalaistaa, lisäksi kannustamme uusien juttujen kokeilemiseen.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä ja Helenillä työskentelystä tarkemmin B2C yksikön päälliköltä Jussi Mikkolalta (050 372 8035 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Jussi on tavoitettavissa puhelimitse 14.-17.12 klo 16-17 sekä 18.12 ja 22.12.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Lähetäthän hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry) heti, mutta viimeistään 15.1.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi, CV:si ja vapaamuotoisen videoesittelyn itsestäsi.

Yhdistetään voimat!