(Poistunut julkaisusta)

Myyntiryhmän päällikkö, B2B-myynti
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

MYYNTIRYHMÄN PÄÄLLIKKÖ, B2B-MYYNTI

Tule energiamyynnin näköalapaikalle johtamaan koko B2B-myyntitiimiämme ja edistämään kaikkien energiaratkaisuidemme myyntiä. Keskeisinä tehtävinäsi ovat myynnin tuloksesta vastaaminen, myyntitiimisi innostaminen ja kannustaminen myyntitavoitteiden saavuttamiseen, myyntiprosessin kehittäminen ja asiakaskontaktien aktiivinen ylläpito. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä yritysmyynnin tuotehallinnan ja myynnin teknisen asiakaspalvelun sekä muiden Helenin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä pääset mukaan uudenlaisen liiketoiminnan kehittämisen eturintamaan ja rakentamaan uudenlaista energiakumppanuus kokonaisuutta asiakkaille.

Tehtäviisi kuuluu

  • B2B-myyntitiimin johtaminen ja organisointi
  • Tuloksellinen myyntityö ja tavoitteiden saavuttaminen
  • myyntiprosessin systemaattinen ja kehittäminen ja hallinta
  • uusasiakashankinta ja nykyisistä asiakkaista huolehtiminen

Odotamme, että olet sähkömarkkinoiden tuotteiden ja myynnin asiantuntija, joka myös tuntee myynnin järjestelmät ja toimintamallit. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus ja näyttöä tavoitteellisesta myyntityöstä ja myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Sinulla on myös erinomaiset vuorovaikutus- ja johtamistaidot sekä kyky valmentavaan johtamiseen.

Olet aktiivinen ja avoin tiimipelaaja, pystyt ottamaan ja antamaan vastuuta. Olet valmis käärimään hihat ja tarttumaan vaativiin tehtäviin. Tulet omalla vahvalla panoksellasi täydentämään tiimiämme kohti jatkuvaa kasvua ja menestystä.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Jyrki Eurénilta p. 040 502 8544, parhaiten tavoitettavissa 12.2.2018 kello 9-13 tai 20.2.2018 kello 9-12.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, joten hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2018.