(Poistunut julkaisusta)

Myyntireskontranhoitaja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Oletko etsimämme asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja? Meillä on haussa

 

MYYNTIRESKONTRANHOITAJA

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen pääkonttorillemme Helsinkiin Pitäjänmäkeen aivan Valimon juna-asemalle. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu päivittäiset myyntireskontran tehtävät, kuten viitesuoritusten kohdistaminen, myyntisuoritusten kirjaaminen, virheellisten suoritusten selvittely, perintään liittyvät tehtävät, avustavat kirjanpidon tehtävät sekä kuukauden katkon tehtävät. Lisäksi työhön voi sisältyä muita taloushallinnon tehtäviä. Myyntireskontrahoitajana toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

 

Ketä etsimme? Sinulla on kaupallinen koulutustausta (esim. merkonomi tai tradenomi). Edellytämme aiempaa kokemusta myyntireskontran hoitamisesta. Eduksi katsomme kokemuksen konserniyhtiön myyntireskontran hoitamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyvää tiimihenkeä. Hoidat työsi huolella ja pysyt annetuissa aikatauluissa. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti tavallisimpia MS Office -järjestelmiä (Excel, Word, Outlook).  Eduksi luetaan IFS:n, D365:n ja Microsoft NAV:n osaaminen.

 

Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, kivat työkaverit ja työn, jossa pääset kehittämään prosesseja. L&T tarjoaa sinulle isona talona hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 28.2.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työhaastattelut toteutetaan ensisijaisesti etähaastatteluina koronatilanteen vuoksi.