Myyntireskontranhoitaja
Helkama-Auto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Helkama-Auton talous- ja rahoitustoiminto vastaa yhtiön ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta, taloudellisesta ohjauksesta sekä rahoituksesta. Toiminnossamme työskentelee kuusi pitkän linjan ammattilaista.

Etsimme nyt Espoon Muuralan toimistoomme määräaikaiseen (12 kk) työsuhteeseen

MYYNTIRESKONTRANHOITAJAA

Päivittäisissä työtehtävissäsi vastaat

  • Autojen laskutuksesta Helkama-Autossa
  • Saapuvan maksuliikenteen seurannasta ja pankkiliikenteestä
  • Myyntireskontran kirjanpidosta ja muista kuukauden vaihteen tehtävistä

Lisäksi olet mukana maksuliikenteen valvonnan tukemisessa ja taloushallinnon kehittämisessä yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Työssä menestymiseen tarvitset muutaman vuoden kokemusta taloushallinnosta ja myyntireskontran kirjanpidosta sekä tehtävään sopivan tutkinnon. Työ vaatii paljon kirjallista ja sanallista viestintää, joten hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen on paikallaan. Autoalan kokemus on eduksi, samoin kirjanpito- ja laskutusjärjestelmien tuntemus. Erityisesti etsimme kuitenkin ihmistä, joka on tarkka, asiakaspalveluhenkinen ja täyttää hyvän työkaverin paikan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 10.11. klo 10.30–11.30 ja 12.11. klo 9.30–10.30 Helkama-Auton talousjohtaja, CFO Johannes Mamia, +358 50 4944 244, johannes.mamia@skoda.fi

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelon/cv:n sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@skoda.fi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä marraskuun aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot