Myyntireskontranhoitaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme myyntireskontranhoitajia asiakkaillemme kokoaikaisiin sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävät

Tehtävässäsi vastaat osaltasi myyntireskontranhoidon prosessista sisältäen mm. myyntilaskujen kirjaaminen, tiliöinti sekä avustavat kirjanpidon tehtävät. Lisäksi avustat taloushallinnon muissa tehtävissä.

Odotamme sinulta

Sinulla on kaupallinen, esimerkiksi merkonomin tai tradenomin koulutus. Sinulta löytyy kokemusta myyntireskontran työtehtävistä, kirjanpidon sekä taloushallinnon muista avustavista tehtävistä. Voit olla urasi alussa oleva, jonkin verran kokemusta omaava osaaja tai useamman vuoden työkokemusta kartuttanut konkari. Työskentelyotteeltasi olet ongelmanratkaisija ja tarkka. Tartut työssäsi nopeasti toimeen ja työtehtävät tulevat hoidetuksi ajallaan, kiireenkin keskellä. Opit nopeasti uusia asioita ja sinulla on halu kehittyä taloushallinnon alalla. Työskentelet sujuvasti itsenäisesti, tiimin yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä kokoaikaisissa tai osa-aikaisissa myyntireskontranhoitajan tehtävissä erilaisissa asiakasyrityksissämme. Saat työhösi perhehdytyksen sekä tiimin täyden tuen ammatilliseen kasvuusi yrityksessä.

Hakuprosessi

Kerro meille tarkemmin myyntireskontran osaamisestasi ja kokemuksestasi täyttämällä hakulomake verkkosivujemme kautta. Muistathan liittää mukaan hakemuksesi ja CV:si. Huomaathan, että tehtävään voit hakea ainoastaan verkkosivujemme hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Yhteydenottoasi odottaa WorkPower 360° tiimin HR-konsultti

Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi  +358 40 630 8101

Avainsanat: myyntireskontranhoitaja, taloushallinto, määräaikainen, vakituinen, osa-aikainen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot