(Poistunut julkaisusta)

Myyntireskontranhoitaja
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Esittely

Vantaalla toimiva kansainvälinen asiakasyrityksemme etsii

Myyntireskontran hoitajaa

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkaisivat syyskuun aikana ja jatkuisivat noin puolen vuoden ajan 2020 kevääseen asti.

Työtehtävät

Toimenkuvaasi kuuluu muuan muassa:
- Saapuvien rahasuoritusten kohdistus reskontraan
- Myyntisaatavien seuranta
- Erääntyneiden saatavien perintä
- Hallinnollinen laskutus
- Kuukauden ja vuodenvaihteen tehtävät

Edellytykset

Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ja hyvä kielitaito (hyvä suomi ja englanti, ruotsi iso plussa) antavat sinulle hyvät valmiudet loistaa tässä tehtävässä. Työssä on käytössä MS Officen lisäksi SAP ja OpusCapita, joten näiden aiempi käyttökokemus on myös etu. Asiakkaamme toivoo valittavalta henkilöltä positiivista asennetta, joustavuutta, kykyä oppia nopeasti uusia asioita sekä hyvää kiireen ja paineensietokykyä.

Lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, sillä aloitamme prosessin heti potentiaalisten hakijoiden kanssa.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter