(Poistunut julkaisusta)

Myyntireskontranhoitaja
SOK Palveluässä

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019
SOK Palveluässä on S-ryhmän oma talous- ja palkkahallinnon palvelukeskus. Asiakkaitamme ovat S-ryhmän yritykset Suomessa. Toimimme kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Kajaanissa. Tärkein peruspilarimme on osaava henkilökunta, joka on tehokkaan ja laadukkaan toimintamme sydän. Palvelukeskuksessamme työskentelee 210 talous-ja palkkahallinnon ammattilaista.

Etsimme nyt joukkoomme Kajaanin toimipisteeseen reippaita myyntireskontranhoitajia eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin

Tehtäviisi kuuluu mm.
• manuaali-ja liittymälaskutus
• reskontran muut rutiinitehtävät
• asiakaspalvelu (puhelin, sähköposti)
• täsmäytys ja selvitystehtävät

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään sopiva taloushallinnon koulutus. Aiempi taloushallinnon tai reskontranhoidon työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme, että olet huolellinen ja tarkka sekä innostut uuden oppimisesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden oppia ja kehittyä työn mukana. Lisäksi saat käyttöösi kattavat S-ryhmän henkilöstöedut sekä työntekoasi tukevan modernin työympäristön.
Kuulisimme sinusta seuraavaksi mielellämme lisää, joten jos saimme sinut innostumaan, pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta keskiviikkoon 30.6. mennessä. Jos jäit vielä pohtimaan tai haluat jutella tehtävästä lisää, Ulla Hyvärinen juttelee mielellään kanssasi. Parhaiten tavoitat Ullan puhelinnumerosta 050-3883978 tai voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen ulla.hyvarinen@sok.fi.