(Poistunut julkaisusta)

Myyntireskontranhoitaja
F-Musiikki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Etsimme nyt heille vakituiseen työsuhteeseen myyntireskontranhoitajaa Vantaan pääkonttorille.

Myyntireskontranhoitaja on osa F-Musiikin kolmen hengen taloushallinnon tiimiä. Tehtävänkuvaan kuuluu vastuu myyntireskontran hoidosta kokonaisuudessaan, kassatapahtumiin liittyvät täsmäytykset, luotonvalvonta jne. Tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa oman mielenkiinnon mukaan, vaikkapa palkka-aineiston käsittelyyn tms. Pienessä taloustiimissä tekeminen on monipuolista.

Hakemallamme henkilöllä on kokemusta myyntireskontran hoidosta. Olet tarkka, täsmällinen ja Excel on sinulle tuttu työväline. Toivomme, että sinulla on myös rohkeutta ehdottaa näkemyksiäsi siitä miten tehtäviä voisi mahdollisesti tehostaa ja sujuvoittaa.

F-Musiikki tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan. F-Musiikilla työsuhteet ovat tyypillisesti pitkiä ja talossa viihdytään. Työajat ovat liukuvat. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi F-Musiikki tarjoaa osto-, lounas- ja liikuntaedun. Intohimo musiikkia kohtaan ei ole tehtävässä välttämättömyys, muttei siitä haittaakaan ole.

Hae uusi suunta urallesi ja tule varmistamaan että numerot kulkevat jatkossakin nuotilleen. Tehtävässä on tarkoitus aloittaa kesälomakauden loputtua, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881.