(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIRESKONTRANHOITAJA, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019
Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Yli 60 vuoden kokemus on opettanut meille, että jokainen projekti on oma pieni universuminsa. Jokainen tehtävä on ainutlaatuinen, eikä kaikkiin tarpeisiin sovi sama ratkaisu. Kuuntelemalla, keskustelemalla ja antamalla neuvoja varmistamme, että osaamme tarjota oikean ratkaisun aina alusta loppuun saakka. Meiltä löydät sopivat välineet ja parhaan ratkaisun jokaiseen työhön joka ainoa päivä. Cramo Finland työllistää n. 500 henkilöä yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Olemme alamme johtavia tekijöitä Pohjoismaissa sekä Keski- ja itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa ja yli 300 toimipisteessä. Cramo-konsernin liikevaihto on 779,8 milj.€ (2018) ja Cramo-konserni työllistää n. 2700 henkilöä.

 

Innostutko vastuullisesta ja haastavasta tehtävästä, jossa pääset työskentelemään niin ihmisten kuin numeroiden parissa? Olet mukana kehittämässä Cramon myyntireskontraa ja luotonvalvontaa yhdessä eri sidosryhmien kanssa.

Haemme MYYNTIRESKONTRANHOITAJAA Vantaalle Cramon taloushallintoon.

TOIMENKUVASI

Kahden hengen myyntireskontra-, luotonvalvonta- ja laskutustiimi on osa Cramon pääkonttorilla toimivaa taloushallinto-organisaatiota, työnantajana Cramo Finland Oy. Tiimi vastaa kokonaisuudessaan kolmen konserniin kuuluvan yhtiön (2 suomalaista ja 1 ruotsalainen yhtiö) myyntireskontrasta ja luotonvalvonnasta sekä osallistuu laskutuksen hoitamiseen. Toimintamme perustuu jatkuvaan kehittämiseen, joten rooli tarjoaa kiinnostavia haasteita Cramon tulevaisuuden rakentamisessa.

Tehtävään kuuluu:

-  Päivittäinen myyntisuoritusten käsittely
-  Myyntisaamisten valvonta
-  Raportointikauden päättäminen mm. täsmäyttäminen ja luottotappiovarauksen laskeminen
-  Laskutukseen liittyvät tehtävät
-  Käteistilitysten ja maksupääteasioiden hoitaminen
-  Asiakaspalvelu ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden kanssa
-  Yhteistyö perintäyhtiön kanssa
-  Prosessien ja toimintatapojen kehittäminen

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etsimällämme henkilöllä on itseohjautuva, oma-aloitteinen ja joustava työskentelyote sekä jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä menestyäksesi toimintasi tulisi olla asiakaslähtöistä ja sinulla tulisi olla halua kehittää toimintaamme. Lisäksi odotamme sinulta

-  Osaamista talousjärjestelmistä ja Excelin käytöstä
-  Talouden koulutusta esimerkiksi tradenomi
-  Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
-  Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen osaamista, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

CRAMO TARJOAA SINULLE 

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa. Meillä on erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä osakesäästöohjelma. Cramo Care -yritysvastuuohjelmamme mukaisesti tarjoamme kaikille työntekijöillemme kannustavan ja turvallisen työpaikan. Cramo Finland Oy:n tavoitteena on olla nikotiinivapaa yritys vuoteen 2020 mennessä. Olemme myös mukana Savuton Suomi 2030 -verkostossa.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia – ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme.

HAE MUKAAN!

Jos tunnet poltetta päästä kehittämään toimintaamme ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegoiden kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, hae tehtävää luomalla hakuprofiilisi Manpowerin sivuille ja klikkaamalla tehtävässä olevaa ”HAE”-painiketta. Hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan Cramo

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi, +358 (0)40 167 9091.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.