(Poistunut julkaisusta)

Myyntireskontranhoitaja - Helsinki
HYKS-instituutti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
HYKS-instituutti Oy on erikoistunut lääketutkimuksiin liittyviin hallintopalveluihin ja niiden kehittämiseen. HYKS-instituutti Oy:n tehtävänä on edistää korkeatasoista kansainvälistä tutkimusta potilaiden hyväksi koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. HYKS-instituutti Oy:ssä työskentelee 15 henkilöä täysipäiväisesti ja noin 400 osa-aikaista tutkijaa tai tutkimushenkilökuntaan kuuluvaa huippuosaajaa. Yhtiön liikevaihto 2018 oli 8,0 M€. Yhtiön liikevaihto koostuu pääosin kansainvälisten lääkeyritysten kanssa solmituista toimeksiantosopimuksista. Uusia toimeksiantoja on vuosittain 100-150. Useat tutkimukset kestävät vuosia. Tälläkin hetkellä HYKS-instituutilla on käynnissä yli 400 tutkimusta.
Haemme asiakkaallemme HYKS-instituutille muutaman vuoden kokemusta omaavaa ja kehittymisorientoitunutta myyntireskontranhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Helsingin Meilahdessa. Myyntireskontranhoitajana tulet työskentelemään kokopäiväisesti toisen myyntireskontranhoitajan tiimiparina sekä osana kuuden henkilön taloushallintotiimiä. Tehtäväsi koostuvat monipuolisesta koti-ja [AME1] ulkomaisesta laskutuksesta, laskujen lähetyksestä, siirrosta kirjanpitoon sekä täsmäytyksistä. Saatavien seuranta ja erilaiset raportoinnit kuuluvat myös toimenkuvaasi. Yksilöllisiin sopimuksiin perustuvassa laskutuksessa sinua auttavat tutkimuspalvelukoordinaattorit yhdessä muun taloustiimin kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus myyntireskontran tehtävistä. Henkilönä olet reipas, asiakaspalveluhenkinen sekä positiivisen asenteen omaava. Työotteiltasi olet oma-aloitteinen, joustava, toimeen tarttuva sekä halukas oppimaan ja kehittymään työssäsi. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. HYKS-instituutti tarjoaa sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen tiimin tuen arvostetussa ja arvokasta työtä tekevässä työyhteisössä.
Jos sinulla on tehtävään liittyen kysyttävää, niin ole rohkeasti yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan. Tavoitat Jaanan parhaiten maanantaina 9.12. klo 10-11 ja torstaina 12.12. klo 10-11. Olisitko sinä HYKS-instituutin uusi taloustiimin jäsen?  Jos vastaat kyllä ja haluat työskennellä osana mukavaa ja ammattitaitoista taloushallinnon tiimiä, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen pikimmiten, mutta viimeistään keskiviikkona 18.12.2019 kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.