(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIRESKONTRANHOITAJA, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

 

Haemme asiakkaame taloushallintoon MYYNTIRESKONTRANHOITAJAA työskentelemään kokopäiväisesti osana kuusi henkistä taloustiimiä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde on alkuun Manpowerin kautta, mutta siinä on mahdollisuus ajan myötä rekrytoitua suoraan asiakkaalle.

Työtehtäviisi kuuluu myyntilaskujen tekeminen, lähettäminen, maksujen seuranta ja valvonta ja tarvittaessa maksumuistutusten lähettäminen. Työ on hyvin itsenäistä. Laskujen tekemisessä sinua auttavat tutkimuspalvelukoordinaattorit ja vastaavasti sinä toimitat laskutustietoja heille heidän projekteistaan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kaupallista peruskoulutusta ja kokemusta myyntireskontran hoitajan tehtävistä. Hyvä englanninkielen taito auttaa tehtävässä menestymisessä, samoin kuin ulkomaan laskutus osaaminen. Toivomme valitulla henkilöllä olevan hyvät kommunikointitaidot ja oma-aloitteinen työote. Halu ja kyky kehittää projektien laskutus prosessia katsotaan eduksi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .