(Poistunut julkaisusta)

Myyntireskontranhoitaja - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019
Helkama-Auto Oy on suomalaiseen Helkama-yhtiöryhmään kuuluva vakavarainenperheyritys, joka on toiminut ŠKODA-maahantuojana yli 70 vuotta. Toimipaikkamme onEspoon Muuralassa. Liikevaihtomme 2018 oli noin 251 milj. euroa. ŠKODA oli Suomenkolmanneksi myydyin automerkki yli 11 600 auton myynnillä, ja Octavia yksi Suomen enitenmyydyistä automalleista. Päämiehemme ŠKODA AUTO kuuluu Volkswagen-konserniin.
Haemme yhteistyössä asiakkaamme kanssa oma-aloitteista taloushallinnon tekijää määräaikaiseen tehtävään Espooseen. Aloitus tehtävässä on elokuun alusta ja sopimus tehdään vuoden 2019 loppuun asti, jatko on mahdollinen. 
Päävastuulla tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olemaan myyntireskontran ja autolaskutuksen hoitaminen, mutta tarvittaessa henkilö osallistuu myös muihin taloushallinnon tehtäviin. Taloushallinnon tiimiin kuuluu viisi henkilöä, ja toivommekin tiimihenkistä tekijää. Odotamme kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti arvostamme osaamista myyntireskontran hoitamisesta. Toivomme sinulta taloushallinnon koulutusta ja ajan tasalla olevia IT-valmiuksia, eduksi on Wintime -ohjelmiston tuntemus. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka kantaa vastuunsa omasta työstään, mutta toimii mielellään myös tiimissä. Omaksut mielelläsi uutta mutta ymmärrät myös rutiinien tärkeyden työssäsi. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osaavassa tiimissä mukavien työkavereiden kanssa.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sofia Hampf, puh. 044 0542 345 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 3.6.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.