(Poistunut julkaisusta)

Myyntireskontran hoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Etsimme nyt Turun talousyksikköön myyntireskontran hoitajaa vauhdikkaan arkemme tueksi! Oletko asiakaspalveluhenkinen ja numerotarkka tiimipelaaja? Haluatko työskennellä tiimissä, jossa arvostetaan kollegoiden työpanosta ja nautitaan esimiehen luottamuksesta? Hae meille töihin!

Työsuhde on määräaikainen ja kestää 28.2.2021 asti. Tässä tehtävässä vastaat yhdessä muun tiimin kanssa myyntireskontran hoidosta –  myyntilaskujen käsittely, täsmäytykset, tiliöinti, raportointi kirjanpitoon, perintä.

Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen, mukavat työcaverit ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja urakehitystäsi. Haluamme pitää huolta työntekijöistämme, meille työhyvinvointi on erittäin tärkeää. Käytössäsi on lisäksi hyvät, nykyaikaiset työkalut, sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Käy tutustumassa meihin lisää: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Sinulta löytyy soveltuva koulutustausta (merkonomi, tradenomi) sekä aikaisempaa kokemusta myyntireskontran ja luotonhallinnan työtehtävistä. Hyvät eväät tehtävään antaa kirjanpidon perusteiden hyvä hallinta, SAP-käyttöjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tehopakkaus. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, priorisointikykyä ja toimit luontevasti myös paineen alla.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Taina Salonen, p. 040 777 5368. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessista antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävään 24.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelujen ensimmäinen vaihe tullaan toteuttamaan videohaastatteluna.