(Poistunut julkaisusta)

Myyntireskontran hoitaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Oletko etsimässä uusia haasteita taloushallinnon parista? Onko sinulla kokemusta myyntilaskujen käsittelystä ja mahdollisesti myös logistiikka-alasta? Loistavaa, meillä on sinulle työpaikka!


Etsimme asiakkaallemme MYYNTIRESKONTRAN HOITAJAA Helsinkiin.


Tehtävänäsi on vastata logistiikka-alan yrityksen myyntireskontran käsittelystä. Odotamme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Plussaa on, jos sinulla on kokemusta logistiikka- tai kuljetusalalla työskentelystä, projektiluontoisesta työskentelystä tai kirjanpidon avustavista tehtävistä. Nämä eivät kuitenkaan ole vaatimuksia.

Parhaiten työssä menestyt, jos olet tarkka, näppärä ja otat mielelläsi haastavampiakin pähkinöitä purtavaksesi. Mahtavaa on, jos kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja omaat hyvät IT-taidot. Jos sinulla on vielä työtä pelkäämätön, joustava ja energinen asenne ja kiinnostusta oppia uutta, sinussa on selvästi ainesta tähän tehtävään!

Työssä pääset kehittämään taloushallinnon ammattitaitoasi. Pääset osaksi osaavaa ja innostunutta työyhteisöä sekä saat tueksesi pienen tiimin läheisen ja ammattitaitoisen tuen. Tässä työpaikassa vallitsee hyvä tekemisen meininki!

Työajat ovat arkisin toimistoaikoina kokoaikaisesti. Työ on määräaikainen maaliskuun puoleen väliin asti, jatko on kuitenkin mahdollinen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi mukaan.

Voisiko tämä paikka olla sinun? Jätäthän CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman nopeasti. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstökonsultti Mikaela Mäki, mikaela.maki@personalhuset.fi, +358 40 553 2130.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.