(Poistunut julkaisusta)

Myyntireskontran hoitaja
Staples Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Haemme nyt Helsinkiin, vakituiseen työsuhteeseen myyntireskontran hoitajaa (finance administrator) nykyisen siirtyessä uusiin tehtäviin. Etsimämme henkilö on reipas tiimipelaaja, jolla on positiivinen asenne ja vastuullinen ote työntekoon. Mikäli kuvailimme juuri sinut, hae meille!

Tässä roolissa olet osa tiimiä, johon kuuluvat Accounting Team Lead, pääkirjanpitäjä ja ostoreskontranhoitaja.

Toimenkuvaasi kuuluvat mm. myyntireskontran hoito, maksuliikenne, tiliotteiden tiliöinnit sekä perintä. Lisäksi työhösi kuuluvat ostoreskontran tehtävien sijaisuudet, sekä erilaiset taloushallinnon avustavat tehtävät.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, halua oppia uutta taloushallinnon tietojärjestelmistä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Käytät sujuvasti Exceliä, olet oma-aloitteinen ja numerotarkka. Sinulla voi olla useamman vuoden työkokemus, tai olet vasta työ-urasi alkuvaiheessa.

Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisen yrityksen voimakkaasti kehittyvään liiketoimintaan. Pääset osaksi kehittyvää kansainvälistä yritystä, jossa on edelleen läsnä perheyrityksen tekemisen meininki. Henkilökuntamme muodostaa tiimiin, jolla on valtavasti kokemusta sekä suurta intoa uuteen ja tulevaan. Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.07.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.