Myyntireskontran asiantuntija Alma Media Oyj:lle, Tampere
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020
Etsimme asiakkaallemme Alma Media Oyj:lle oma-aloitteista ja itsenäistä taloushallinnon osaajaa Tampereen toimipisteelle. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä osaksi suuren mediatalon taloushallintoa ja tämä positio tarjoaakin mahdollisuuden juuri sinulle kehittää omaa osaamistasi laskutuksen ja taloushallinnon parissa. Tässä tehtävässä pärjäät, jos olet reipas ja nautit tiimityöskentelystä etkä pelkää kantaa vastuuta. Lisäksi tämä positio voi avata sinulle tulevaisuuden kannalta monia kiinnostavia ovia.
KUVAUS
Myyntireskontran asiantuntijana työskentelet osana kolmehenkistä laskutuksen asiantuntijatiimiä. Tiimi toimii poikkileikkaavasti yhteistyössä yrityksen sisäisten osastojen sekä ulkoisten toimijoiden kanssa. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi tilauslaskutuksen sekä myyntireskontran tehtävät.

Tarjoamme


* Ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kerryttämään osaamista suuren yrityksen taloushallinnon parissa
* Loistavat ja nykyaikaiset välineet työskentelyn tueksi
* Asiantuntevan ja helposti lähestyttävän tiimin tuen
* Joustavat työajat sekä kattavan perehdytyksen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Suoritusten kohdistaminen reskontraan ja erilaiset täsmäytykset
* Laskutusajojen ajastaminen sekä tarkastaminen
* Perintäaineiston välittäminen sekä selvitystyö perintätoimistolle
* Sähköpostitiedusteluihin vastaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva liiketalouden koulutustausta
* Relevanttia kokemusta taloushallinnosta erityisesti laskutuksen tai myynti-/ostoreskontran työtehtävistä noin 1-2 vuoden verran (myös harjoittelut sekä kesätyöt lasketaan mukaan)
* Hyvä osaaminen MS Officesta, erityisesti Excel-osaaminen tärkeää
* Erinomainen suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Reipas työotteeltaan
* Hyvät kommunikaatiotaidot omaava


Eduksi katsotaan hyvät IT-taidot ja kokemus Citrix- ja Advantage-tilauslaskutusjärjestelmistä sekä taloushallinnon syventävät-/ erikoistumisopinnot.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.8.2020 saakka
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Alma Media Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot