(Poistunut julkaisusta)

Myyntipistemyyjä (Kouvola)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Etsitkö myyntityötä, jossa pääset itse vaikuttamaan palkkaasi sekä kehityt samalla myynnin osaajana? Lähde mukaamme hankkimaan uusia asiakkaita Elisalle!

Vahvistamme myyntitiimiämme Kouvolassa ja palkkaamme kaksi tuloshakuista ja aktiivisesta myyntipistemyynnistä innostunutta myyntistaraa Elisalle.

Oletko ulospäinsuuntautunut ja erilaisten ihmisten kanssa kasvotusten viihtyvä henkilö? Oletko lisäksi myyntihenkinen ja tavoitteellinen? Hyvä homma, toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme kasvattamaan myyntiämme Kouvolan alueella!

Roolissasi myyt Elisan laadukkaita tuotteita ja palveluita hyvillä kauppapaikoilla sijaitsevilla myyntipisteillämme. Tärkein tehtäväsi on Elisan liittymäpalveluiden sekä mm. Elisa Viihde -palvelun myynti tavaratalojen ja kauppakeskusten asiakkaille.

Tässä tehtävässä tarjoamme sinulle

  • Laadukkaat tuotteet, joilla teet kauppaa. Elisa on Suomen tunnetuimpia brändejä ja palvelumme ovat edelläkävijöitä alallaan.
  • Vakituisen työsuhteen hyvällä palkalla: Osaavien myyjien keskiansiot tehtävässä ovat noin 25-30 euroa/h.
  • Kattavan perehdytyksen, sekä osaavan, energisen myyntitiimin tuen.
  • Ison talon työsuhde-edut; puhelinetu, sporttipassi, kattava työterveyshuolto, loma-osakkeet ja muuta mukavaa.
  • Lyhyet työpäivät (osa-aikatyö). Sinulla jää energiaa myös vapaa-ajalle ja pääset silti hyvään ansiotasoon.

Me Elisalla tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Sakuun (saku.vainikainen@elisa.fi, 0505060847)

Otathan heti yhteyttä, sillä täytämme paikat heti kun sopiva henkilö löytyy!