Myyntipalvelutyöntekijä vastaanottoon
Huoneistohotelli Kide Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haluatko monipuolisen hotellialan tehtävän perheyrityksen omistamassa uudessa hotellissa Ison Syötteen hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä?

Huoneistohotelli Kide on oululaisen Terentjeffin perheen omistama uusi hotelli, johon kuuluu myös hotellin vieressä sijaitseva hiihtokeskus Iso-Syöte. Haemme tiiviiseen porukkaamme tunturissa viihtyvää hotellialan moniosaajaa, jolla on halua ja intoa vastata hotellimme asiakaspalvelusta yhdessä muun tiimin kanssa.

Haemme perheyritykseemme henkilöä seuraavien tehtävien pariin:

  • asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse (suomi, englanti, muut kielet eduksi)
  • asiakaspalvelu paikan päällä tunturissa sisältäen mm. vastaanoton tehtäviä
  • tarjouspyyntöjen edelleen käsittely ja laskutus
  • myyntitilaston ylläpito sekä kirjanpitotositteiden ajo järjestelmästä tilitoimistolle
  • muut myynnin avustavat työt

Toivomme sinulta:

Suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, intoa asiakaspalveluun sekä Microsoft Office ohjelmien perusosaamista. Tehtävä on itsenäinen, joten omatoimisuus, työhön tarttuva hands-on asenne sekä ongelmanratkaisukyky ovat tarpeen.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen tehtävän uudessa poikkeuksellisen konseptin omaavassa hotellissa osana työhönsä sitoutunutta tiimiä. Tarjoamme sinulle myös hiihtokeskusedut, mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkan vakavaraisessa perheyrityksessä sekä omistajaperheen tuen tehtävässä onnistumiseen. Lisäksi Syöte tarjoaa asuinpaikkana upeat puitteet: eloisa tunturi yhdessä kauniin ja puhtaan luonnon kanssa luo erinomaiset mahdollisuudet mm. ulkoiluun ja urheiluaktiviteetteihin. Lisätietoja elämästä Iso-Syötteellä voit katsoa täältä: https://www.youtube.com/watch?v=m9DAs5GgJOU&feature=youtu.be

Työ on kokoaikainen ja määräaikainen (vuosi), jossa kuitenkin on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorot ovat iltapainoitteisia n. klo 14-22 välillä. Työpisteesi sijaitsee Syötteellä (majoitus järjestyy tarvittaessa). Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä viimeistään maaliskuussa.

Mikäli tunnet kuuluvasi meidän tekevään joukkoomme, jätäthän CV:si ja hakemuksesi viivyttelemättä Baronan hakujärjestelmään, koska paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, +358 50 4131220 tai senior konsultti Susanna Pohjanen +358 50 5265446, etunimi.sukunimi@barona.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, +358 50 4131220 tai senior konsultti Susanna Pohjanen +358 50 5265446, etunimi.sukunimi@barona.fi. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja mahdollisine liitteineen viimeistään 23.2.2020 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot