(Poistunut julkaisusta)

Myyntipalvelupäällikkö
SUOMEN MESSUT OSUUSKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Palveluidemme kysynnän kasvaessa haemme Palvelut-yksikköömme uuteen tehtävään kasvuhakuista myyntipalvelupäällikköä johtamaan osaavaa myynti- ja asiantuntijatiimiä. Tiimissä autetaan näytteilleasettajiamme ja tapahtumanjärjestäjiä onnistumaan tavoitteissaan Messukeskuksessa järjestettävissä tapahtumissa. Tiimi tukee sisäisesti tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvissä asioissa myös muuta organisaatiotamme. Asiantuntijamme suunnittelevat visuaalisia ja käytännöllisiä ratkaisuja kansainvälisistä suurkonferensseista yksittäisiin messuosastoihin.

Toivomme sinulta

  • erinomaisia esimiestaitoja
  • kokemusta myynnin ja asiantuntijoiden johtamisesta
  • näkemystä työtapojen ja prosessien kehittämiseen
  • asiakaslähtöisyyttä, tavoitehakuisuutta ja myynnillisyyttä
  • yhteistyötaitoja  ja innovatiivisuutta
  • oppimiskykyä, paineensietokykyä ja kykyä pitää monia lankoja käsissään samanaikaisesti

Jos koet paloa esimiestyöhön ja asiakasodotusten ylittämiseen ja olet huipputyyppi, voit olla hakemamme osaaja. Arvostamme innostavaa ja iloista asennetta. Otat vastuun omasta työstäsi ja samalla myös vastuun asiakkaidemme onnistumisesta. Kokemus tapahtuma-alalta, Microsoft Dynamics- ja CAD-osaaminen on eduksi. Suomen lisäksi tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme vastuullisen tehtävän hyvässä seurassa ja alan johtavan toimijan henkilöstöedut.

Lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d0581e9d viimeistään 25.11.2019 mennessä. Ole ripeä, käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Jouni Mulari to 14.11. klo 12.00-14.00. numerossa 050 5050 181.