Myyntipakkaajia Tuusulaan
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2021

Oletko nopea ja näppärä käsistä? Kiinnostaako urakkatyö ja omaan tehokkuuteesi perustuva palkkaus?

Etsimme asiakkaallemme MYYNTIPAKKAAJIA Tuusulassa sijaitsevaan varastoon.

Pakkaajana päätyösi on display-myyntipakkausten kokoaminen, niiden täyttö ja lähettäminen. Työhön sisältyy myös muita tehtäviä, kuten uudelleenpakkaamista, tarroitusta ja merkintää, kampanjatuotteiden kokoamista, tuotteiden lajittelua sekä mahdollisesti trukilla ajoa.

Tässä työssä pärjäät aktiivisella ja motivoituneella asenteella! Plussaa on, jos olet aikaisemmin tehnyt vastaavan tyylistä työtä tai sinulla on kokemusta nopeatempoisesta ja pitkäjänteisestä työskentelystä sekä isojen määrien käsittelystä. Tärkeintä on kuitenkin ripeys ja halu oppia. Huippua, jos olet tehokas ja pärjäät hyvin fyysisemmässäkin työssä. Tämän jälkeen et tarvitse nimittäin kuntosalia!

Mikä parasta, tässä työssä saat mahdollisuuden vaikuttaa omiin työansioihin. Työ tehdään pääsääntöisesti päivätyönä, mutta työajoista voidaan neuvotella. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista, mutta vuorot määräytyvät tilausten mukaan. Palkkaus perustuu Kaupan TES:n mukaiseen tuntiansioon sekä urakkamalliseen kannustepalkkaukseen.

Töitä on tarjolla ainakin loppuvuoden ajaksi ja mahdollisuus vakinaistamiseen. Asiakkaamme on todella joustava ja vaikka työ onkin itsenäistä, on varastolla hyvä yhteishenki - uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja kaikkia autetaan.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Bettina Klinge p. 050 472 1018 & bettina.klinge@personalhuset.fi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511762
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tuusula