(Poistunut julkaisusta)

Myyntipakkaaja Tuusulaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Oletko nopea ja näppärä käsistä? Kiinnostaako urakkatyö ja omaan tehokkuuteesi perustuva palkkaus?

Etsimme asiakkaallemme MYYNTIPAKKAAJAA Tuusulassa sijaitsevaan varastoon.

Pakkaajana päätyösi on display-myyntipakkausten kokoaminen, niiden täyttö ja lähettäminen. Työhön sisältyy myös muita töitä, kuten uudelleenpakkaamista, tarroitusta ja merkintää, trukilla ajoa, kampanjatuotteiden kokoamista sekä tuotteiden lajittelua.

Tässä työssä pärjäät aktiivisella ja motivoituneella asenteella! Plussaa on, jos olet aikaisemmin tehnyt vastaavan tyylistä työtä tai sinulla on kokemusta nopeatempoisesta ja pitkäjänteisestä työskentelystä sekä isojen määrien käsittelystä. Tärkeintä on kuitenkin ripeys ja halu oppia! Huippua, jos olet tehokas ja pärjäät hyvin fyysisemmässäkin työssä. Tämän jälkeen et tarvitse nimittäin kuntosalia!

Mikä parasta, tässä työssä saat mahdollisuuden vaikuttaa omiin työansioihin. Työ tehdään pääsääntöisesti päivätyönä, mutta työajoista voidaan neuvotella. Työ on pääsääntöisesti kokoaikaista, mutta vuorot määräytyvät tilausten mukaan. Palkkaus perustuu Kaupan TES:n mukaiseen tuntiansioon sekä urakkamalliseen kannustepalkkaukseen.

Töitä on tarjolla kevääseen 2021 asti, mutta jatko on myös hyvin mahdollinen. Asiakkaamme on todella joustava ja vaikka työ onkin itsenäistä, on töissä positiivinen yhteishenki. Uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja kaikkia autetaan. Lisäksi saat koko työsuhteesi ajan Personalhusetin HR-konsultin tuen.

Oletko meidän super-pakkaajamme? Täytähän sähköisen hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jos sinulla heräsi kysyttävää soita Henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130 tai laita sähköpostia osoitteeseen mikaela.maki@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä