(Poistunut julkaisusta)

Myyntipakkaaja Tuusulaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Oletko nopea ja näppärä käsistä? Kiinnostaako urakkatyö ja omaan tehokkuuteesi perustuva palkkaus?

Etsimme asiakkaallemme MYYNTIPAKKAAJIA Tuusulassa sijaitsevaan varastoon.

Pakkaajana päätyösi on display-myyntipakkausten kokoaminen, niiden täyttö ja lähettäminen. Työhön sisältyy myös muita töitä, kuten uudelleenpakkaamista, tarroitusta ja merkintää, kampanjatuotteiden kokoamista sekä tuotteiden lajittelua.

Sinulta odotetaan aktiivista ja motivoitunutta asennetta kyseisen työn tekemiseen. Plussaa on, jos olet aikaisemmin tehnyt vastaavan tyylistä työtä tai sinulla on kokemusta nopeatempoisesta ja pitkäjänteisestä työskentelystä sekä isojen määrien käsittelystä. Tärkeintä on kuitenkin ripeys ja halu oppia! Työ ei edellytä aiempaa varastokokemusta, mutta ethän kaihda fyysistä työtä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omiin työansioihin. Työ tehdään pääsääntöisesti päivätyönä, mutta työajoista voidaan neuvotella. Työ on lähtökohtaisesti kokopäivätyö, mutta asiakkaallamme on mahdollisuus joustaa aina yksittäisten päivien osalta. Palkkaus perustuu Kaupan TES:n mukaiseen tuntiansioon sekä urakkamalliseen kannustepalkkaukseen. Työ on aluksi määräaikaisuus jouluun asti, mutta jatko on myös hyvin mahdollinen. Asiakkaamme on todella joustava ja vaikka työ onkin itsenäistä, on töissä positiivinen yhteishenki. Uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja kaikkia autetaan.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli sinulla herää kysyttävää, vastaa niihin mielellään Henkilöstökonsulttimme Mikaela Mäki, 0405532130, mikaela.maki@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi