Myyntipakkaaja Tuusulaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019

Oletko nopea ja näppärä käsistä? Kiinnostaako urakkatyö ja omaan tehokkuuteesi perustuva palkkaus?

Menestyksekkään aloituksen seurauksena etsimme asiakkaallemme nyt lisää MYYNTIPAKKAAJIA Tuusulassa tai Hakkilassa sijaitseviin varastoihin.

Pakkaajana päätyösi on display-myyntipakkausten kokoaminen, niiden täyttö ja lähettäminen. Työhön sisältyy myös muita töitä, kuten uudelleenpakkaamista, tarroitusta ja merkintää, kampanjatuotteiden kokoamista sekä tuotteiden lajittelua.

Sinulta odotetaan aktiivista ja motivoitunutta asennetta kyseisen työn tekemiseen. Olet aikaisemmin tehnyt vastaavan tyylistä työtä tai sinulla on kokemusta nopeatempoisesta, pitkäjänteisestä, työskentelystä ja isojen määrien käsittelystä. Olet ripeä työskentelyssäsi ja pystyt fyysiseen työhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omiin työansioihin. Työaika on joustava ja voit itse päättää milloin työtä teet (arkisin 06–22 välillä). Työ on lähtökohtaisesti kokopäivätyö, mutta asiakkaallamme on mahdollisuus joustaa aina yksittäisten päivien osalta. Palkkaus perustuu TES:n mukaiseen tuntiansioon sekä urakkamalliseen kannustepalkkaukseen.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työtä on tarjolla toistaiseksi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1235249
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tuusula, Vantaa