(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäälliköitä Salon sekä Lohjan alueille
LähiTapiola Etelä Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

LähiTapiola Etelän alueyhtiön toimialue yltää Salosta Marttilan, Someron ja Vihdin kautta kehäkolmoselle ja takaisin Lohjan kautta. Olemme noin 150 000 asukkaan toimialueellamme markkinajohtaja. Asiakkaita palvelee yhtiössämme noin 80 alan ammattilaista.

Etsimme kahta uutta elämänturvaajaa yritystiimiin myyntipäällikön tehtävään. Toinen henkilö tulisi työskentelemään Salon talousalueella ja toinen henkilö Lohjan ja Nummelan talousalueilla.

Myyntipäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien tavoitteellisesta ja ammattimaisesta kehittämisestä. Huolehdit monipuolisesti yritysasiakkaiden elämänturvasta tarjoamalla heille parasta turvallisuuden, terveyden ja talouden kokonaisratkaisua. Viet kaupat päätökseen tehokkaasti ja pidät huolta asiakkaasta jatkossakin. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja tavoitteellista työskentelyotetta sekä halua menestyä
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia myynti- ja neuvottelutaitoja
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta muuttuvassa toimintaympäristössä

Toivomme sinulta kaupallisen alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta tuloksellisesti tehdystä myyntityöstä. Toimialueemme (Salon tai Lohjan/Nummelan seutu) tuntemus tai aikaisempi kokemus finanssialalta ovat tehtävän nopean haltuunoton kannalta etu.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa, joissa sinulla on mahdollisuus kehittyä osaamistaustasi mukaan. Ympärilläsi on mukava ja ammattitaitoinen työyhteisö, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen esimiehesi, perehdyttäjän ja mentorin tukemana. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään. Tehtävän palkkaus määräytyy vakuutusalan työehtosopimuksen kenttämiesten palkkataulukon mukaisesti (soveltuva työkokemus huomioidaan kokemusvuosissa) sekä myynnistä saatavista provisioista.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa yritystiimin esimies, myyntijohtaja Petteri Hellsten p. 040 128 3368 tai liiketoimintajohtaja Pavel Maksimenko p. 040 6482 903. Hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakulomake 4.6.2020 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, mikä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.