(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden,

henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden

tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP

Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa

vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden

tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu

valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

OP Ryhmän Yrityspankkiin kuuluva, OP Kauppiaspalvelut tuottaa erinomaista asiakaskokemusta valtakunnallisesti. Toimimme sähköisen kaupankäynnin keskiössä ja tarjoamme maksamiseen liittyvät ratkaisut yritysten monikanavaisen myynnin ja maksamisen tueksi. Mahdollistamme maksamisen verkkokaupoissa, myymälöissä sekä sovelluksissa. Palveluitamme käyttää jo yli 10.000 suomalaista yritystä ja kauppiasta. Palveluistamme voit lukea lisää www.checkout.fi ja www.op-kassa.fi

 

Liiketoimintamme kasvaessa voimakkaasti etsimme myyntitiimiimme uransa alkuvaiheessa

olevaa myyntipäällikköä tukemaan kasvuamme ja vuoden 2020 tavoitteiden saavuttamista.

Pääset näyttämään kyntesi tässä määräaikaisessa äitiysvapaan sijaisuusuudessa 28.12.2020 asti.

 

 

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, OP Kauppiaspalvelut

 

 

 

OP Kauppiaspalveluissa meillä on asiantunteva ja mahtava tiimi; tunnelma on rento, tekeminen sitoutunutta ja itsenäisistä rooleista huolimatta asiat tehdään yhdessä. Päivittäisessä työssä apunasi on kuuden hengen myyntitiimin lisäksi OP Kauppiaspalvelun 50 hengen porukka kolmella paikkakunnalla. Puolet asiantuntijoistamme keskittyy tuotteidemme tekniseen kehittämiseen, toinen puolisko jakaantuu liiketoiminnan, asiakaspalvelun, markkinoinnin, myynnin ja hallinnon asiantuntijoiden kesken. Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset varmasti oppimaan myös uutta.

 

 

Työn sisältö

 

Työnkuvasi on tehtävien ja tavoitteiden osalta määritelty, mutta saat luoda omat

työrutiinisi ja tapasi tehdä työtä. Meillä luotetaan tekijöihin ja heidän osaamiseensa,

tärkeintä on, että työ tulee tehtyä, tiimi toimii ja tulosta syntyy. Päävastuullasi on koko tarjoamamme tavoitteellinen myynti pieniin ja keskisuuriin yrityksiin pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa muualla Suomessa. Tulet varaamaan asiakastapaamiset itse. Tulet myös tukemaan OP Kassan liiketoimintaa tapahtumissa valtakunnallisesti. Tämä edellyttää valmiutta matkustamiseen tapahtumissa Suomessa ja tarvittaessa viikonlopputyöskentelyä. Tapahtumat ajoittuvat pääasiassa kesälle.

 

Myyntimme toimii OP organisaation tavoin ketterin työmenetelmien ja työn tukena toimivat nykyaikaiset työkalut. Päivittäiset työkalumme tulevat Microsoftin, Atlassianin, Hubspotin ja Zendeskin tarjoamista tuoteperheistä.

 

 

Mitä odotamme sinulta

 

Haluamme sinun onnistuvan ja viihtyvän työssäsi. Siksi odotamme sinulta kokemusta SaaS- liiketoiminnasta ja B2B- myyntityöstä. Parhaiten pääset tehtävään sisälle, jos sinulla on asiakasymmärrystä verkkokaupasta ja jonkin verran ymmärrystä mm. API- tai web-pohjaisesta liiketoiminnasta. 

 

Myyntitiimimme on aktiivinen, tavoitteellinen ja joustava. Toivommekin, että myös sinä nautit haasteista ja tavoitteista, pystyt toimimaan ratkaisukeskeisesti yllättävissäkin tilanteissa ja olet ennen kaikkea asiakaskeskeinen. Odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (kaupallinen tai tekninen) ja hyvää englanninkielen taitoa.

 

 

Mitä saat meiltä

 

Tulet osaksi maksamisen tulevaisuutta ja sähköisen kaupankäynnin kovimpien

asiantuntijoiden tiimiä. Pääset oppimaan paljon uutta ja rakentamaan verkostoja OP Ryhmässä sekä asiakkaissa hyvässä ilmapiirissä. Teemme töitä tosissamme, mutta rennolla otteella hurttia huumoria unohtamatta. Tukenasi on iso organisaatio ja ketterä tiimi. Myyntitiimin lisäksi lähin tukiverkostosi on rautaisella ammattitaidolla varustettu asiakaspalvelu ja kehitystiimi. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa, OP:n pääkonttorilla. Lisäksi meillä on toimistot Tampereen keskustassa ja Oulussa. 

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet:

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin

kautta 31.1.2020 mennessä. Älä jätä hakemista viime tippaan, sillä voimme aloittaa

haastattelut jo hakuajan kuluessa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Ketola puh. 050 3838 550 tai sähköpostilla

mikko.ketola@op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään

Huumausainetesti, terveyskysely sekä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.