(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö/Työnjohtaja
Suomen Paineautot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Suomen Paineautot Oy
Suomen Paineautot Oy on jo yli 16 vuoden ajan tarjonnut asiakkailleen monipuolisia viemärialan palveluita. Laajan palvelutarjonnan lisäksi yritys panostaa joustavuuteen ja ripeyteen. Menestystekijöinä ovat lisäksi luotettavuus sekä henkilökohtainen asiakaspalvelu. Yrityksen tukikohta on Veikkolassa ja toiminta-alueena eteläinen Suomi.
Toimenkuva
Oletko sinä Suomen Paineautot Oy:n uusi

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ/TYÖNJOHTAJA

Suomen Paineautoilla jokainen sen työntekijä ymmärtää toistensa työn sisällön ja arvokkuuden. Vaikka myyntipäällikön pääasiallisina työtehtävinä onkin ylläpitää nykyisiä asiakkuuksia ja nälkäisesti hankkia uusia, tulee hänen lisäksi tuntea ja ymmärtää myytävät palvelut myös käytännön tasolla, sillä hän vastaa myös työnjohdosta eri kohteissa.

Asiakaskohtaamiset tapahtuvat varsin perinteisin keinoin, puhelimitse ja henkilökohtaisilla käynneillä. Vastaat osaltasi myös tarjouslaskennasta. Tehtävä on alkuun määräaikainen VMP:n kautta, mutta etsimme tehtävään vakinaistuvaa tekijää.
Odotamme sinulta
Mitä me siis haemme? Odotamme sinulta kaikkea sitä, mitä työnantaja vain esimerkilliseltä myyntipäälliköltä/työnjohtajalta voi odottaa. Tosin ymmärrämme, että kaikkea ei välttämättä voi saada ”samassa paketissa” ja olemme valmis perehdyttämään sinut talon tavoille ja työtehtäviin. Jos olet vahvasti tuloksentekokykyinen asiakaspalvelija ja tunnet alaa, kannattaa sinun tutustua tarkemmin yrityksemme kotisivuihin www.suomenpaineautot.fi. Kun olet kahlannut sivumme läpi ja olet vahvasti sitä mieltä, että olet oikea henkilö kasvattamaan Suomen Paineautot Oy:n liikevaihtoa ja tulosta, niin hae tehtävää viipymättä.
Koulutus ja työkokemus
Arvostamme aiempaa myynti- ja/tai työnjohtokokemusta sekä kaupallista tai teknistä koulutusta.
Muut tiedot
Hae tehtävää 31.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Lohja, Minna Peltomaa arkisin klo 8-10 p. 040 307 5404 tai s-postitse lohja@vmp.fi
Kesto
Vakinainen, alkuun määräaikainen VMP:n kautta
Lisätietoja
Minna Peltomaa, minna.peltomaa@vmp.fi, 040 307 5404 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2019 mennessä.