(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö/Tuotepäällikkö
Finncont Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Tuotepäällikkö

Tulet mukaan Finncont Teollisuus ryhmään tuote- ja myyntitiimiimme.

Tehtäväsi on osaltasi auttaa ylläpitämään ja kehittämään Finncont teollisuuden vakiotuoteryhmän kilpailukykyä tuotteiston ja hinnoittelun kautta. Tehtäväsi sisältää uusien tuotteiden ideointia sekä nykyisten tuotteiden kehittämistä. Vastaat myös viranomaisyhteistyöstä ja olet perillä markkinoiden muuttuvista tarpeista ja sinulla on visio sekä tahtotila täyttää asiakaskuntamme nykyiset ja tulevat tarpeet.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus sekä omaat teknisen näkemyksen ja sinulla on matkustusvalmiutta etkä pelkää kohdata asiakasta. Olet englannin kielen taitoinen ja sinulla hyvät tekniset ongelmanratkaisutaidot.  Osaaminen tuotevalikoiman ylläpidosta ja kehittämisestä on eduksi.  

 

Myyntipäällikkö

Tulet mukaan Finncont Teollisuus ryhmään tuote- ja myyntitiimiimme.

Tehtäväsi on osaltasi auttaa pitämään Finncont teollisuuden vakiotuoteryhmän asiakaskokemus erinomaisella tasolla aktiivisella otteella sekä näkemystä tarjoaman kehittämisestä. Tehtäväsi sisältää myös markkinanäkemyksen tuottamista ja osallistumista uusien tuotteiden ideointiin sekä nykyisten tuotteiden kehittämiseen vastaamaan asiakkaiden kehittyviä tarpeita.

Sinulla on tekninen koulutus tai kaupallinen koulutus sekä omaat teknisen näkemyksen, ja sinulla on matkustusvalmiutta ja pystyt analysoimaan asiakkaidemme tarpeita. Olet englannin kielen taitoinen ja sinulla hyvät tekniset ongelmanratkaisutaidot.  Osaaminen teknisen myynnin parissa valmistavassa yrityksessä on eduksi. 

Finncont tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän alan markkinajohtajan palveluksessa sekä hyvät mahdollisuudet kehittymiseen kasvavassa ja kansainvälisesti toimivassa yrityksessämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Timo Raiskinmäki, 044 751 1001. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 24.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen timo.raiskinmaki@finncont.com