(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö/Suurasiakaspäällikkö, suorarekrytointi, Urbaser
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Oletko parhaimmillasi ihmisten kanssa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Urbaserille MYYNTIPÄÄLLIKKÖ/SUURASIAKASPÄÄLLIKKÖ Helsinkiin!

Yritysesittely

Urbaser Oy (ent.RenoNorden) on kokonaisvaltainen ympäristöhuollon palvelutoimittaja, joka on erikoistunut ympäristöhuollon jätemateriaalivirtojen hallintaan sekä ympäristöalan informaatio- ja asiantuntijapalveluihin. Palvelukokonaisuuksien tuottaminen perustuu omaan tuotantoon sekä hallittuun verkostoitumiseen. Asiantuntija-, informaatio- ja tietojärjestelmäpalvelut yhtiö tuottaa itse.

Urbaser Oy:n liikevaihto on noin 35 MEUR ja kokonaishenkilöstömäärä noin 300. Yhtiö kuuluu maailman laajuiseen Urbaser S.A -konserniin (liikevaihto 1,7 miljardia euroa), jonka pääkonttori sijaitsee Madridissa.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana Urbaserin myynti- ja asiakaspalveluorganisaatiota. Päätehtäväsi on uusien yritysasiakkaiden hankinta, ja asiakkuuksien hoitaminen valtakunnallisesti, pääpainopisteenä Etelä-Suomi. Vastaat osaltasi nykyisestä asiakaskunnasta, ja asiakastyytyväisyydestä. Oman kiinnostuksesi mukaisesti, pääset mukaan kehittämään yhtiön palvelukonsepteja.

Hakijan profiili

Toivomme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kuljetus/ympäristöhuoltoalalta. Sinulla on vankkaa näyttöä ympäristöhuoltopalvelujen tai muiden palveluiden tuloksellisesta myynnistä. Hahmotat asiakkaidemme tarpeet ja rakennat heille innovatiivisia palveluratkaisuja. Sinulla on organisointikykyä ja hyvät vuorovaikutustaidot. Olet aktiivinen, tavoitteellinen, oma-aloitteinen, joustava ja pitkäjänteinen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä osana isompaa ryhmää. Haluat myös jatkuvasti kehittää itseäsi. Tehtävä edellyttää hakijalta matkustusvalmiutta.

Tarjoamme

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä voimakkaasti kasvavaa yritystä rennossa organisaatiossa. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkka ja tarvittaessa autoetu. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä Malmin lentokentän läheisyydessä. Tarvittaessa voimme harkita myös muitakin Urbaserin Suomen toimipisteitä.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään, kuitenkin viimeistään 19.8.2018. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.