(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö/aluepäällikkö kiviainesliiketoimintaan
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Haemme kiviainesliiketoimintaan Etelä-Karjalan alueelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko kiviainestuotannon rautainen osaaja ja haluaisit päästä kehittämään taitojasi suuremmissa saappaissa? Tule meille myyntipäälliköksi / aluepäälliköksi varmistamaan parhaat kiviainesratkaisut asiakkaillemme.

Myyntipäällikkönä /aluepäällikkönä työskentelet asiakasrajapinnassa ja vastaat Etelä-Karjalan alueen tarjoustoiminnasta. Tutkit aktiivisesti mahdollisuuksiamme markkinoilla ja määrittelet tarjottavat urakat osallistuen myös tarjouslaskentaan. Seuraat laskutuksen ja kulujen oikeellisuutta sekä kiviainesalueiden ja myyntipisteiden valmistuotevarastoja kuukausittain. Tehtäviisi kuuluu myös kiviainesalueiden lupien voimassaolon seuranta ja lupaehtojen noudattamisen valvonta. Tehtävässä sinua tukee alan ammattilaisista koostuva tiimi, jonka esimiehenä toimit. Toimipisteesi voi olla muuallakin kuin Etelä-Karjalassa. 

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Onnistut tässä tehtävässä, jos sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä sopimustenhallinnan osaamista.  Omaat jo aiempaa kokemusta kiviainesten tuotannosta ja myynnistä. Sinulla on aiempaa kokemusta myös esimiestehtävistä ja viihdyt roolissa. Hyödynnät päivittäisessä työssä sujuvasti erilaisia järjestelmiä ja olet innokas oppimaan uutta. 

Odotamme sinulta  tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknillistä koulutusta.

Miksi YIT:lle?

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä Heikki Rätyyn. puh. 0400 538 199.

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 17.1.2020 MENNESSÄ oheisen linkin kautta ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! Käsittelemme hakemuksia myös hakuajan aikana.