Myyntipäällikkö
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

ZetaDisplay on täyden palvelun viestintäratkaisujen toimittaja, jonka ratkaisut on suunniteltu vaikuttamaan käyttäytymiseen fyysisessä kaupassa, julkisessa tilassa tai toimistoympäristössä. Toimimme perustuen syvään ymmärrykseen ihmisen käyttäytymisestä päätöksentekotilanteissa ympäristöissä, joissa on paljon kuluttajia. Toimitamme näkemyksemme älykkään teknisen alustan avulla, joka tuottaa kiinnostavia Digital Signage -ratkaisuja.


Oletko Hunter-mielinen myyntiammattilainen, joka etsii uusia jännittäviä haasteita? Haluatko työskennellä ja rakentaa uraa kansainvälisessä yrityksessä? Oletko kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista? Loistavaa!


Etsimme

UUSASIAKASHANKINTAAN ERIKOISTUNUTTA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

liittymään ZetaDisplay-perheeseen Vantaalle. Meillä on myös toimipaikka Lahdessa ja tänä päivänä toimimme asiakkaiden kanssa hybridisti, etänä tai paikan päällä.

Tehtäväsi on etsiä uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Olet vastuussa koko myyntiprosessista uusien asiakkaiden etsinnästä klousaukseen.


Miten menestyt tehtävässä?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta b2b-myynnistä. Osaat kysyä oikeita kysymyksiä löytääksesi oikean ratkaisun asiakkaillesi. Olet ehkä työskennellyt markkinointiratkaisujen parissa tai olet ehkä teknisesti suuntautunut, mutta enemmän kuin kokemusta, arvostamme kokemustasi ja Hunter-asennettasi. Olet nälkäinen uudelle liiketoiminnalle etkä todellakaan pelkää lähestyä uusia potentiaalisia asiakkaita. Menestyäksesi tässä roolissa toimit kasvun veturina ja uskot, että myynti on parasta palvelua asiakkaille. Sinulla on soveltuva koulutus (esim. kaupallinen koulutus), suomen ja englannin kielen taitosi on hyvää ammatillista tasoa.

Työskentelet 5 hengen myyntitiimin kanssa. Sinulla on monia työtovereita eri osastoilla ja globaalisti sinulla on kollegoita myös Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa, Saksassa ja Norjassa. Raportoit suoraan kaupalliselle johtajalle.


Mitä me tarjoamme sinulle?


Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä Suomen johtavassa Digital Signage -yrityksessä. Tarjoamme myös erinomaiset työntekijäedut ja täyden työterveyshuollon. Palkka on kilpailukykyinen (peruspalkka jopa 3500 €/kk ja provisio ilman rajoituksia). Keskimääräinen kuukausitulo on noin 5 000 € - 6 000 € myyntitavoitteiden täyttyessä.


Kiinnostuitko?

Loistavaa! Lähetä meille hakemuksesi (CV + saatekirje) viimeistään 14.12.2021. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi heti kun saamme ne ja olemme valmiita toimimaan nopeasti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin Petteri Hakala, 0400 772 723 (puhelin / tekstiviesti) tai petteri.hakala@go-on.fi

Go On Helsinki toimii ZetaDisplayn kumppanina tämän rekrytoinnin kanssa ja ensimmäinen haastattelu tehdään Teamsin kautta Petteri Hakalan kanssa.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529576
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa