Myyntipäällikkö
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Myyntipäällikkö

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt kotimaan myyntipäällikköä sahatavaran myyntiin Tampereelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Terveiset tulevilta esihenkilöiltäsi

“UPM Timberissä jokainen työntekijä on tärkeä. Olemme sahatavara-alan ammattilaisia, toimimme kansainvälisesti ja tahtotilamme on jatkuva parantaminen luoden pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaittemme kanssa ympäri maailmaa. Vaadimme myös paljon, mutta kunnioitamme yksilöiden mielipiteitä, kehittämisajatuksia ja tarjoamme vahvan tiimityön kautta henkilöstöämme käyttämään omia vahvuuksiaan, mahdollisuutta itsenäiseen päätöksentekoon sekä oman työtehtävän kehittämiseen. Hae töihin alan parhaaseen myyntitiimiin.” –  Mikko Hyvärinen, Johtaja, Myynti

”Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haasteellista työtä erittäin merkittävällä UPM Timberin markkina-alueella. Saat vastuullisen työnantajan, innostavan työympäristön sekä kollegojen tuen yrityksessämme, minkä kautta sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittyä entistäkin paremmaksi sahatavaratuotteiden myynnin ammattilaiseksi.” –  Arto Uusitalo, Aluejohtaja, Pohjois-Eurooppa

Mitä teet

 • Vastaat ja kehität nykyisiä asiakassuhteita kotimaan markkinalla sekä rakennat uusia asiakassuhteita UPM Timberin kaupallisen strategian mukaisesti

 • Vastaat oman vastuualueesi suunnittelusta, kehittämisestä ja ennusteiden laatimisesta ja ylläpidosta

 • Vastaat budjetoinnista vuosi- ja kvartaalitasolla

Kuka olet

 • Sinulla on vahva osaaminen sahatavaratuotteiden myynnistä, tuotannosta ja toimitusketjutoiminnoista läpi ketjun ’’metsästä asiakkaalle’’

 • Sinulla on alalle soveltuva koulutus

 • Sinulla on erinomaiset esiintymis- ja neuvottelutaidot

 • Sinulla on aktiivinen ote työntekoon

 • Sinulla on yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä

 • Sinulla on suomen kielen lisäksi sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen osaaminen

 • Olet valmis matkustamaan töiden takia

 • Haluat työskennellä tiimissä, mutta pystyt myös itsenäiseenkin työskentelyyn

 • Olet tavoite- ja uudistumishalukas

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja, myynti, Mikko Hyvärinen, puh. +358405665701 ja aluejohtaja Arto Uusitalo, puh. +358405852780.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 06.01.2022.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Sahojemme tuotanto pyörii täysin ilman fossiilisia polttoaineita. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta pohjoismaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on 1,4 M kuutiometriä havusahatavaraa, sekä laaja oma myyntiverkosto Euroopassa ja Aasiassa. UPM Timberin henkilöstömäärä on noin 400 ja pääkonttori sijaitsee Tampereella. www.upmtimber.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot