Myyntipäällikkö
Suomen Visor Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Haemme nyt Tampereelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat tehtävässäsi myyntitiimisi johtamisesta omalla esimerkillisellä toiminnallasi. Suunnittelet aktiivisesti uusasiakashankintaa, sparraat omaa tiimiäsi kohti tavoitteita ja kehität kokonaisvaltaisesti myyntiä luoden myös uusia kontakteja. Sinulla on kokonaisvastuu alueesi kuluttajamyynnin taloudellisesta toiminnasta sekä raportoinnista. Myyntitiimissä työskentelee sekä kokeneita konkareita että uusia kykyjä, joten sinun tulee kyetä johtamaan ja kehittämään tiimiä vastaten yksilöllisesti vaihteleviin tarpeisiin. Toimit myös itse aktiivisesti kentällä myyjien tukena päivittäisessä toiminnassa, raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle.

Tehtävässä menestyminen vaatii usean vuoden kokemusta kentällä tapahtuvasta kuluttajamyynnistä ja mielellään myyntitiimin johtamisesta. Toivomme, että viihdyt kentällä tiimisi kanssa ja nautit yhteisistä myynnillisistä onnistumisista. Olet luonteeltasi joukkueen hengenluoja ja sinulla on tästä näyttöjä. Arvostamme asennetta ja kykyäsi valmentaa tiimiäsi. Olet tavoitteellinen ja pystyt suunnittelemaan omaa ja tiimisi toimintaa systemaattisesti ja järjestelmällisesti. Rakennat ja teet yhteistyötä luontevasti myös talon sisäisten sidosryhmien kanssa. Asiakaslähtöinen toimintatapamme edellyttää joustavuutta ja mahdollisuutta matkustaa ja työskennellä ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Myyntipäällikkömme rooli on vastuullinen ja merkittävä yhtiömme toiminnassa ja tuloksessa. Vahvasti kasvavana, vakavaraisena yhtiönä ja markkinajohtajana takaamme erinomaiset edellytykset työskentelylle; ensiluokkaiset tuotteet sekä koko asiantuntevan organisaatiomme tukemaan ja antamaan vahvan pohjan työllesi. 

Jokainen visorilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla.

Tervetuloa luomaan suomalaista designia; tuotteemme on suomalaista käsityötä, jolle on jatkuva kysyntä ympäri maailmaa. Suomen Visor on vahvasti kansainvälistyvä, kotimainen perheyritys sekä luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla mukana rakentamassa Visorin menestystarinaa, täytä hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2021.

Lisätiedot: Aluepäällikkö Toni Leino, 045 1781 777

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511134
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere