Myyntipäällikkö
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Haemme asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja aktiivista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan yrityksen B2B-myynnistä

Nopeasti kasvava kulutustavaroiden maahantuonti- ja tukkuyritys hakee palvelukseensa myyntipäällikköä vastaamaan koko työ- ja työkaluvalikoimansa myynnistä ja markkinoinnista sovituille jälleenmyyjille. Asiakkaita ovat tavaratalot, marketit, rautakaupat, erikoisliikkeet ja halpakaupat ympäri Suomea - yhteisesti sovitulla maantieteellisellä alueella. Myytävään tuotevalikoimaan kuuluu yli 1000 tuoteartikkelia käsi- ja sähkötyökaluissa sekä DIY (do-it-yourself) -tuotteissa.

Tarjoamme:

- itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan myytävän tuotevalikoiman hankintoihin, sisältöön ja hinnoitteluun

- työnkuvan, jossa vastaat asiakassuhteidesi ja oman myyntikenttäsi rakentamisesta yhdessä ylimmän johdon kanssa

- kasvuhakuisen työympäristön sekä viihtyisän työporukan

- motivoivat ansaintamahdollisuudet (kiinteä kuukausipalkka + provisio, autoetu sekä puhelinetu)

Hakijoilta odotamme:

- aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä

- korkeaa työmotivaatiota ja valmiutta liikkuvaan työhön

Eduksi katsomme mahdolliset aiemmat kaupalliset kontaktit mm. rautakauppoihin, marketeihin ja työkaluliikkeisiin. Kaikki osoitukset aiemmasta, tuloksellisesta myynnistä ovat myös tervetulleita.

Jos koet olevasi etsimämme aktiivinen ja tuloksista nauttiva, myyntihenkinen tekijä, laita hakemukseksi oheisen linkin kautta tai vapaamuotoisesti osoitteeseen sami.ikavalko@lisapalvelu.net

 

Lisätiedot ja yhteydenotot ainoastaan sähköpostitse:

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Lisäpalvelulla on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509815
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti