Myyntipäällikkö
VR Transpoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Haluatko työskennellä logistiikan ytimessä? Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän keskeisellä näköalapaikalla ja mahdollisuuden päästä kehittämään kokonaista toimialaa omalla osaamisellasi.

Etsimme joukkoomme VR Transpointin rautatielogistiikan myyntiin myyntipäällikköä. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään vastuullisia logistiikkaratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden ja oman organisaation kanssa.

Kuljetamme vuodessa noin 37 miljoonaa tonnia tavaraa raiteilla, mikä tarkoittaa noin 300:aa tavarajunaa vuorokaudessa. Suunnittelemme ja räätälöimme kuljetukset aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Myyntipäällikkönä vastaat asiakkuuksien hoidosta, ylläpidosta, asiakassuhteen kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta. Myyntipäällikön roolissa toimit tiiviissä yhteistyössä VR Transpointin suunnittelun sekä palvelutuotannon kanssa.

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään, jos

 • sinulla on tehtävään soveltuva tekniikan tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Työkokemusta sinulle on kertynyt useamman vuoden verran ja sinulla on kokemusta suurasiakkuuksien hoidosta.
 • neuvottelutaitosi ovat erinomaiset, sillä tehtävässä tulet neuvottelemaan muun muassa kuljetusten hinnoista ja toimintatavoista sekä asiakkaiden kanssa että organisaation sisällä. 
 • toimit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa, sillä tulet olemaan tiiviisti yhteydessä eri puolille organisaatiotamme, yhteistyökumppaneihimme sekä asiakkaisiimme. Luonteeltasi olet innovatiivinen ja haet aktiivisesti uusia toimintamalleja yhdessä asiakkaan kanssa.
 • viestit sujuvasti suomen ja englannin kielillä. 
 • hallitset talous- ja laskentaosaamisen. Osaat laatia yhteistyössä talousammattilaisten kanssa kannattavuuslaskelmia erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista.
 • sinulla on hyvät IT-taidot, hallitset excelin käytön ja esitysmateriaalien laadinnan. Toimintolaskenta sekä siihen liittyvät työkalut ja tuotanto-ohjausjärjestelmä tulevat olemaan tärkeitä työkalujasi, joiden käytön omaksut nopeasti. PowerBI-osaaminen lasketaan eduksesi. 
 • olet luonteeltasi oma-aloitteinen, kehityshenkinen ja ratkaisuhakuinen. Lisäksi pystyt toimimaan hallitusti myös painetilanteessa.

10 syytä valita meidät

1. Työ, jolla on keskeinen merkitys suomalaisessa yhteiskunnassa, sillä pidämme teollisuuden pyörät pyörimässä.

2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä

3. 5 800 mukavaa työkaveria ja ammattilaista

4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja

5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit

6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus

7. Erinomaiset vapaa-ajan matkustamisen edut kotimaan raiteilla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla

8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun

9. Laajat työterveyshuollon palvelut

10. Modernit työvälineet ja työtilat

Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä logistiikan edelläkävijä. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat, kasvu ja henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilöstön kanssa, sillä haluamme, että työntekijämme menestyvät ja voivat hyvin. Uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen.

Olemme kiinnostuneita aina, kun hyviä osaajia on liikkeellä. Lue lisää meistä työnantajana >>

Kiinnostuitko?

Hienoa! Haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää, joten jätä hakemus 22.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Kaipaatko lisätietoa?

Lisätietoja tehtävästä antaa avainasiakaspäällikkö Kirsi Klemola sähköpostitse kirsi.klemola@vrtranspoint.fi, tai puhelimitse +358 40 073 8980.

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja – raiteilla ja renkailla. Tarjoamme kattavat rautatie- ja maantiekuljetukset sekä räätälöidyt logistiikkaketjut lisäpalveluineen. Toimimme sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Meillä tehdään työtä, jolla on keskeinen merkitys suomalaisessa yhteiskunnassa – toimimme teollisuuden tukijalkana huolehtien, että tavarat liikkuvat teollisuuden tarpeisiin ja yhteiskunta toimii. Olemme osa VR Groupia, sen uudistuva ja vastuullinen logistiikan ammattilainen. Mitä paremmin me onnistumme, sitä enemmän yhteiskunta ympärillämme hyötyy – olemme yhteisellä matkalla maailman parhaaksi. Lisätietoja: www.vrtranspoint.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1509000
 • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Myyntitehtävät
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 22.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Kirsi Klemola (Kirsi.klemola (a) vrtranspoint.fi)
 • Sijainti: Helsinki