Myyntipäällikkö
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Motivoiko sinua auttaa ihmisiä saamaan työpaikan?

Olemme osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, The Adecco Groupia, joka on fortune 500 yritys. Globaalista taustasta huolimatta työskentelemme lokaalisti ja tunnemme Suomen työmarkkinat kuin omat taskumme. Meidän työmme on yhdistää taitavia ihmisiä hyviin työpaikkoihin ja nyt meillä on paikka auki sinulle, joka haluaa auttaa meitä kasvattamaan toimintaamme Uudellamaalla.

Myyntipäällikkö Adecco Uusimaa

Haemme tuloshakuista myynnin ammattilaista vahvistamaan Uudenmaan myyntiämme Adeccon Hyvinkään toimipisteeseen. Uusien ovien avaaminen on tärkein tehtäväsi. Motivoidut alueesi markkinoiden seuraamisesta, potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnista sekä ratkaisukeskeistä tarjoustyöstä ja uusien asiakkuuksien haltuun otosta. Päivittäiseen myyntityöhösi tarjoamme sinulle innostuneen myyntitiimimme tuen sekä asiantuntevan rekrytointi- ja arviointikonsulttiverkostomme osaamisen.

Suunnittelet päiväsi ja viikkosi itseohjautuvasti ja omatoimisesti myyntitavoitteen mukaisesti. Päiväsi pitävät sisällään niin asiakaskäyntien varaamista, asiakastapaamisia kuin tarjousten tekoa. Työskentelet osana paikallista tiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä tiimisi muiden jäsenten kanssa

Kuka sinä olet

Olet myynnin ammattilainen ja omaat näyttöjä menestyksellisestä ratkaisumyynnistä, eduksi katsomme kokemuksen henkilöstöpalvelualalta. Sinulla on hyvät verkostoitumis- ja kommunikaatiotaidot, olet kärsivällinen ja pitkäjänteinen ja pyrit aina löytämään ratkaisun asiakkaan tarpeisiin.

Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Päivittäisessä työssämme tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii nopeaa reagointia, ketteriä käänteitä ja joustavuutta. Säilytät positiivisen ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alaisena ja kykenet ongelmanratkaisuun joskus vaativissakin tilanteissa. 

Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen ovat tiimillemme ja toivottavasti myös sinulle tärkeitä asioita. Työskentelet sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä ja käytät tottuneesti erilaisia IT-järjestelmiä sekä opit mielelläsi myös uusia.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn tunnetun brändin parissa sekä kattavan perehdytyksen ja ympärillesi yhteen maaliin tähtäävän tiimin. Meillä on joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet voit hyödyntää työhösi parhaiten sopivalla tavalla.

Annamme ihmisillemme mahdollisuuden rakentaa omat urapolkunsa. Tarjoamme kaiken tarvitsemasi koulutuksen, työkalut, motivaation ja inspiraation saavuttaaksesi juuri sen, mitä haluat uraltasi. Olkoon uratavoitteesi sitten joustavuus, kansainvälinen liikkuvuus tai parempi työ- ja yksityiselämän tasapaino. Sinua odottaa asiakasorientoitunut ja sydämellä työhönsä suhtautuva kasvava tiimi, meillä ilmapiiri on kannustava ja vahvasti tulevaisuuteen suuntaava.

Hakemus

Luottamuksellisiin yhteydenottoihin ja tiedusteluihin vastaa tuleva esihenkilösi Anita Fokin p. 040 6326465 tai anita.fokin@adecco.fi.  Laitathan CV :si ja hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmään 20.10.2021 mennessä alla olevan linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506825
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää
  • Lisätietoja antaa: Anita Fokin, puh. 040 632 6465 ja sähköposti anita.fokin@adecco.fi