Myyntipäällikkö
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2021

Olemme osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, The Adecco Groupia, joka on fortune 500 yritys. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä, 60 eri maassa ja yli 34 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Ihan jokainen Adeccolainen on auttamassa sinua palkkaamaan mahtavia ihmisiä tai löytämään unelmiesi työpaikan.

Suomessa autamme vuosittain tuhansia henkilöitä saamaan työpaikan. Lisäksi meidän kauttamme työskentelee päivittäin lähes 3 000 taitavaa työntekijää asiakasyrityksissämme. Tällä hetkellä Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

Globaalista taustasta huolimatta työskentelemme lokaalisti ja tunnemme Suomen työmarkkinat kuin omat taskumme. Meidän työmme on yhdistää taitavia ihmisiä hyviin työpaikkoihin.

 

Ketä etsimme?

Dynaamista myynnin ammattilaista, joka syttyy onnistumisista, asiakastyöstä ja voittamisesta!

Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä suomalaisen työelämän eteen maailman johtavassa joukkueessa?

Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa, etsimme nyt MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ rakennusteollisuuden asiakkuuksien pariin Oulun Sihdin toimipisteeseen.

 

Tunnistatko itsesi näistä?

Olet joko urasi alkuvaiheessa ja innostunut oppimaan myynnin taidot meidän alallamme tai olet jo kokenut myyjä, jolla on jo verkostot rakennusteollisuuden parissa.

 

  • Olet jo kokeillut myyntityötä ja tiedät että se sopii sinulle
  • Tiedät mitä on asiakaslähtöinen toiminta ja kuinka asiakassuhteita viedään eteenpäin rennolla otteella
  • Teet myyntityötä luotettavalla ja ammattimaisella tavalla
  • Viihdyt kentällä liikkuvassa työssä ja löydät ratkaisun asiakkaan tarpeeseen, tarvittaessa vaikka kiviä kääntämällä
  • Sinulla on hyvät neuvottelutaidot, asiakaslähtöinen asenne ja asetat itsellesi riman koko ajan korkeammalle
  • Eduksi katsomme kokemuksen henkilöstöpalvelualalta tai rakennusteollisuuden parista
  • Sujuvaa suomenkielentaitoa

 

Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Päivittäisessä työssämme tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii nopeaa reagointia, ketteriä käänteitä ja joustavuutta.

 

Tarjoamme

Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu oman asiakassalkkusi tuloksellinen hoitaminen sekä kasvattaminen ja kehittäminen.  Saat valmiin asiakaskannan mutta teet myös aktiivista uusasiakashankintaa. Asiakkuutesi koostuu rakennusalan toimijoista urakoitsijoista rakennuttajiin.

Sihdin tiimi koostuu rakennusalan sekä henkilöstöhallinnon kovan luokan ammattilaisesta ja yhteen maaliin tähtäävän tiimin. Toimistolla luottopakkina toimii rento ja huumorintajuinen tiimi, jolla pysyy rakennusalan ammattilaiset hyppysissä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn tunnetun brändin parissa samalla kun saat maailman suurimman henkilöstöpalvelualan toimijan tuen.

 

Hakemus

Kiinnostuitko? Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Muistathan liittää mukaan CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi. CV:si voit liittää myös englanniksi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Ervasti +358 40 6671 242.

 

Sihti
Sihti on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on perustettu Tampereella vuonna 2009. Tavoitteenamme on yhdistää työt ja tekijät – tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia työpaikkoja ja asiakasyrityksillemme heidän tarvitsemiaan työntekijöitä. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä – päiväksi tai loppuelämäksi.

Tällä hetkellä Sihti toimii Suomessa jo yli kymmenellä paikkakunnalla – Tampereella, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Turussa. Vuodesta 2016 lähtien Sihti on ollut osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita Suomessa yhteensä jo noin 180 asiantuntijan voimin. Kauttamme työllistyy kuukausittain jopa 2800 työntekijää ja teemme vuosittain yli 500 rekrytointia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot