Myyntipäällikkö
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Tule mukaan varmistamaan ensiluokkainen asiakaskokemus!
 
Etsimme nyt Myyntipäällikköä Marketing & Services -liiketoiminta-alueen LPG -myyntitiimiin vastaamaan tiimin toiminnasta.
 
Sinun osasi Nesteen matkassa
 
Tule mukaan luomaan Nesteelle tuloksentekokykyä kasvattamalla Nesteen myyntiä, tarjoamaan vastuullisia ratkaisuja ja vahvistamaan olemassa olevia asiakassuhteita. Myyntipäällikkönä toimit esimiehenä LPG -myyntitiimille ja vastaat myyntitiimin toiminnasta.
 
Tiimissäsi on 8 ammattilaista, jotka vastaavat LPG liiketoiminnan eri osa-alueista; materiaalitoiminnoista, suunnittelusta ja myynnistä. Päivittäinen työmme on kasvattaa Nesteen laadukkaiden ja vastuullisten ratkaisujen ja tuotteiden myyntiä Suomessa, sekä yhteydenpito erilaisiin sidosryhmiin. Sinun vastuullasi on toiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen.


Edessämme on muutosmatka, sillä työelämä ja liiketoimintamme ovat murroksessa. Toivomme siis sinulta kokemusta myös muutosjohtamisesta. Osaat konkretisoida ja suunnitella muutoksia. Lisäksi sinulla on kokemusta menestyksekkäistä muutosten toteutuksista ja varmistuksista. Olet oivallinen suunnannäyttäjä ja vuorovaikutuksellinen tiimin vetäjä. Sparrailet mielelläsi tiimiläisiä heidän työhön tai työtapoihin liittyvissä asioissa. 
 
Tarjoamme haastavan, mielenkiintoisen ja tulosvastuullisen tehtäväkentän. Tiimi on täynnä kokeneita oman vastuualueensa ammattilaisia, jotka odottavat sinulta osallistavaa ja selkeää johtamista. Tehtävässä pääset kasvattamaan omaa osaamistasi ja seuraamaan tiimisi kehittymistä. Toimipisteesi on Kangasalla. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista Suomessa.
 
Menestyksen avaimet tehtävään 
 
Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä:

  • Sinulla on kokemusta ja halua toimia esimiehenä
  • Olet koulutukseltasi DI/insinööri ja omaat kaupallisen mindsetin
  • Sinulla on kokemusta B2B myyntityöstä ja hyvät näytöt myynnin tuloksentekijänä
  • Olet innostava ja motivoit positiivisesti tiimin jäseniä
  • Olet aktiivinen kehittäjä ja hallitset hyvin kokonaisuuksia
  • Omaat hyvät neuvottelu-, esiintymis- ja vuorovaikutustaidot
  • Hallitset erinomaisesti suomen kielen ja sujuvan englannin kielen taidon. 

 
Arvostamme myös

  • Kokemusta ja näyttöjä projektijohtamisesta
  • Näyttöjä palveluiden tuloksekkaasta myynnistä
  • Hyvää ruotsin kielen taitoa

 

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

 

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.


Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme. 
 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Head of Sales Tuomas Kulola, p. 050 458 4481, perjantaina 7.5. klo 11-12 ja klo 14-15 sekä tiistaina 11.5. klo 14-15.
 
Hakuaika päättyy 13.5.2021. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo sekä palkkatoiveesi.
 
Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. Ensimmäiset haastattelut on aikataulutettu alustavasti viikolle 20.

Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 

 

Menestyksemme alkaa sinusta.
 
Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.
 
Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.
 
Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 
 
Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot