Myyntipäällikkö
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Raikka Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa koneistettuja osia sekä puolustustarvikkeita. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa ja tuotantolaitokset Eurajoella. Yhtiön toiminta on jaettu kahteen liiketoimintayksikköön: konepajaan ja räjähdetehtaaseen. Näiden yksiköiden välinen synergia ja yhteistyö vahvistavat koko yritystä, erityisesti innovaatioissa ja tuotannossa.

Raikka Oy tarjoaa vakituisen työsuhteen Myyntipäällikölle Eurajoella.

Myyntipäällikkönä vastaat pääasiallisesti koneistustuotteiden myynnistä B2B kentässä, laadit tarjouksia, teet uusasiakashankintaa ja vastaat osaltasi yksikön tuloksesta. Vastaat myös olemassa olevien asiakkuuksien hallinnasta ja neuvotteluista asiakkaiden kanssa. Tunnistat työssäsi asiakasvaatimukset ja siirrät nämä tuotanto- ja tuotevaatimuksiksi, sekä osallistut uusien tuotteiden kehitystyöhön. Tuet tuotantopäällikköä tuotannon suunnittelussa ja osoitat materiaalitarpeet ostolle. Lisäksi tehtäviisi kuuluu jälkimarkkinointi sekä johdolle raportointi.

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulisi olla tekninen tai kaupallinen koulutus ja kokemusta B2B myynnin saralta sekä esimieskokemusta. Sinulla tulisi olla myös vahva toiminnanohjausjärjestelmäosaaminen sekä hyvä englannin kielen taito. Työ vaatii oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta, matkustusvalmiutta sekä vähintään B-ajokorttia. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen aloittamista.

Mikäli olet oikea henkilö tähän tehtävään, jätä hakemuksesi nyt osoitteessa www.adecco.fi. Liitä hakemuksesi mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesällä 2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sini Suolahti 040-664 1447.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449602
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sini Suolahti (sini.suolahti (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Eurajoki