Myyntipäällikkö
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Myyntipäällikkö, Hämeenlinna

Tehtävä

Etsimme tuloshakuista myynnin ammattilaista Sihdin Hämeenlinnan toimipisteeseen rakennusteollisuuden asiakkuuksien pariin. Työtehtäviisi kuuluvat aktiivinen uusasiakashankinta sekä valmiin asiakassalkun hoitaminen. Suunnittelet päiväsi ja viikkosi omatoimisesti myyntitavoitteen mukaan. Päiväsi pitävät sisällään niin asiakaskäyntien varaamista, asiakastapaamisia kuin tarjousten tekoa. Työskentelet osana paikallista tiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä tiimisi muiden jäsenten kanssa

Kuka sinä olet

Voit olla jo kokenut myynnin ammattilainen tai kiinnostunut siirtymään myynnin tehtäviin asiakasrajapintaan. Sinulla on kokemusta rakentamisesta ja olet mahdollisesti jo luonut verkostoja alueella toimiviin yrityksiin ja päättäjiin.

Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Päivittäisessä työssämme tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii nopeaa reagointia, ketteriä käänteitä ja joustavuutta. Säilytät positiivisen ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alaisena ja kykenet ongelmanratkaisuun joskus vaativissakin tilanteissa. 

Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen ovat tiimillemme ja toivottavasti myös sinulle tärkeitä asioita. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja käytät tottuneesti erilaisia IT-järjestelmiä sekä opit mielelläsi myös uusia.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn, kattavan perehdytyksen ja ympärillesi yhteen maaliin tähtäävän tiimin. Valmis asiakassalkkusi sisältää jo alan tunnettuja toimijoita ja sinulla on käytössäsi monipuoliset työkalut tuloksen tekemiseen.

Annamme ihmisillemme mahdollisuuden rakentaa omat urapolkunsa. Tarjoamme kaiken tarvitsemasi koulutuksen, työkalut, motivaation ja inspiraation saavuttaaksesi juuri sen, mitä haluat uraltasi. Olkoon uratavoitteesi sitten joustavuus, kansainvälinen liikkuvuus tai parempi työ- ja yksityiselämän tasapaino. Sinua odottaa asiakasorientoitunut ja sydämellä työhönsä suhtautuva kasvava tiimi, meillä ilmapiiri on kannustava ja vahvasti tulevaisuuteen suuntaava..

Hakemus

Kiinnostuitko? Laita CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 14.5.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Anita Fokin p. 040 632 6465 tai Myyntipäällikkö Niko Nääppä p. 050 444 4447.

Sihti
Sihti on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on perustettu Tampereella vuonna 2009. Tavoitteenamme on yhdistää työt ja tekijät – tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia työpaikkoja ja asiakasyrityksillemme heidän tarvitsemiaan työntekijöitä. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä – päiväksi tai loppuelämäksi.

Tällä hetkellä Sihti toimii Suomessa jo yli kymmenellä paikkakunnalla – Tampereella, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä ja Turussa. Vuodesta 2016 lähtien Sihti on ollut osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita Suomessa yhteensä jo noin 130 asiantuntijan voimin. Kauttamme työllistyy kuukausittain jopa tuhansia työntekijöitä ja teemme vuosittain yli 500 rekrytointia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot