(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Myyntipäällikkö

Perheomisteinen ja nopeasti kasvava kulutustavaroiden maahantuonti- ja tukkuyritys hakee myyntipäällikköä. Tuotevalikoimaamme kuuluu yli 1000 tuoteartikkelia käsi- ja sähkötyökaluissa sekä DIY-tuotteissa. Omaamme yli 30 vuoden vankan kokemuksen Kaukoidän ja Euroopan maahantuonnista sekä tukkukaupasta Suomessa. Edustamme Suomessa useita kasvavia eurooppalaisia työkalutuotemerkkejä ja kasvatamme omaa suoraa maahantuontia Kaukoidästä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista, kunnianhimoista ja tavoitteellista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan työkalujen B2B-myynnistä. Asiakkainasi ovat tavaratalot, marketit, rautakaupat, erikoisliikkeet ja halpakaupat yhteisesti sovitulla maantieteellisellä alueella.

Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Vastaat yrityksessä koko työkaluvalikoiman myynnistä ja markkinoinnista sovituille jälleenmyyjille liikkuen aktiivisesti ympäri Suomea. Kykenet tavoitteelliseen uusasiakashankintaan ja omaat kokemusta vastaavasta tuotevalikoimasta sekä valmiita kaupallisia kontakteja muun muassa rautakauppoihin, marketteihin, työkaluliikkeisiin.

Itsenäisessä työssä ymmärrät tuloksellisen myyntityöskentelyn edellytykset ja omaat valmiudet työskennellä osana pientä tiimiä yhdessä toimitusjohtajan ja myyntijohtajan kanssa.

Odotamme Sinulta:

- Aikaisempaa B2B-myyntikokemusta sekä näyttöjä tuloksista

- Valmiita asiakassuhteita sekä kykyä uusasiakashankintaan

- Kykyä, motivaatiota ja valmiutta liikkuvaan työhön

- Kunnianhimoinen, tavoitteellinen ja innostunut asenne myyntityötä sekä tuotteitamme kohtaan. Kykenet hallitsemaan ja kehittämään laajaa myyntituotevalikoimaa sekä seuraat alan trendejä

Tarjoamme Sinulle:

- Itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän kasvavassa sekä hyvähenkisessä työympäristössä

- Pääset itse vahvasti vaikuttamaan myytävän tuotevalikoiman hankintoihin, sisältöön ja hinnoitteluun

- Vastaat asiakassuhteiden ja oman myyntikenttäsi rakentamisesta yhdessä ylimmän johdon kanssa

- Hyvähenkisen, viihtyisän ja kasvuhakuisen työympäristön

- Motivoivat ansaintamahdollisuudet, kiinteä palkka + provisio

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi, CV:si palkkatoiveineen sekä suosittelijasi yhteystiedot oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.