(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Kattokeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Haemme Kattokeskus-konserniin Pirkanmaalle

Myyntipäällikköä

vastaamaan ammattilaisen otteella alueellisen myynnin johtamisesta ja tekemisestä.

Tunnet hyvin myynninmaailman ja mieluiten myös B2C-toimintaympäristön. Olet tottunut tekemään pitkäjänteistä ja tuloksellista myyntiä itsenäisesti ja sinulla on kokemusta esimiestyöstä. Osaat rakentaa myyntiä liiketoiminnan tavoitteiden pohjalta.

Suunnittelet, toteutat ja johdat strategian mukaisia myyntitoimenpiteitä itsenäisesti. Koordinoit kokonaisuutta kokemuksella ja ymmärrät hyvin myös myynnin ja markkinoinnin yhteispelin merkityksen. Hallitset erilaisten sähköisten välineiden käytön työsi tukena ja käytät myös sujuvasti myynnille relevantteja mittareita.

Olet persoonana innostuva ja innostava. Teet esimiestyötä valmentavalla otteella ihmisläheisesti ja pidät yllä hyvää työilmapiiriä omalta osaltasi. Haluat kehittää ja kehittyä myös itse. Rakennusalan tuntemus ja kaupallinen koulutus on etu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan laadukkailla työvälineillä voimakkaasti kasvavassa perheyrityksessä. Pääset mukaan myynnin johtoryhmään. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan ja tekemään tärkeää työtä laadukkaiden ratkaisujen parissa. Työyhteisömme yhteishenki on erittäin hyvä ja mittaamme sitä säännöllisesti.

Palkkaus muodostuu pohjasta ja provisiosta, luoden kilpailukykyisen ja kannustavan palkkausmallin. Tuemme henkilöstömme työssä jaksamista eri tavoin ja panostamme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia koko henkilöstölle. Haluamme olla haluttu ja luotettava työnantaja myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta 😊 Täytä hakulomake palkkatoiveineen 28.2.2021 mennessä. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten annathan kuulua itsestä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa myyntijohtajamme Janne Lehtola, 040 025 0301, janne.lehtola@kattokeskus.fi