(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Stora Enso

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Etsimme hyvähenkiseen tiimiimme Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueelle

Myyntipäällikköä

aaltopahvipohjaisten pakkausratkaisujen myyntiin


Tehtäväkuvaus
Tärkein tehtäväsi on myyntialueen nykyisten asiakassuhteiden aktiivinen kehittäminen sekä uusien asiakassuhteiden rakentaminen. Työskentelet mahdollisesti kotitoimistosta käsin ja asut vastuualueellasi. Olet tiiviissä yhteistyössä kotimaan myyntiorganisaation, Kristiinankaupungin tehtaan sekä Lahden tehtaalla sijaitsevan asiakaspalvelun ja pakkaussuunnittelun kanssa. Raportoit tiimipäällikölle.

Sinulla on todennäköisesti vähintään AMK-tasoinen kaupallinen tai teknillinen tutkinto, näyttöä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä, erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykyä pitkäjänteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Pakkausalan tuntemus on iso etu, muttei vaatimus. Kansainvälisessä organisaatiossa toimiminen edellyttää sujuvan suomen kielen hallinnan lisäksi hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän alan johtavan toimijan organisaatiossa sekä kansainvälisen yrityksen tarjoamat mahdollisuudet.

Lisätietoja
Lisätietoja tehtävästä antavat Arespartnersin konsultit Tapio Tervomaa puh. 0400 709 532, ke 17.2. klo 15–16 ja ma 22.2. klo 12–13 sekä Vesa Hilevaara puh. 044 057 9570, pe 19.2. klo 15–16 ja ti 23.2. klo 9–10.  Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa http://www.arespartners.fi/aresnets viimeistään 26.2.2021.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.