(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Etsimme asiakkaallemme Centero Oy:lle myyntipäällikköä edistämään palveluiden ja tuotteiden myyntiä.

Centero on keskitettyä päätelaitehallintaa tehostaviin ratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys, jonka palveluja hyödyntävät IT-palveluntarjoajat ja organisaatioiden IT-yksiköt ympäri maailmaa.

Myyntipäällikön roolissa:

Tulet vastaamaan omalta osaltasi niin yrityksen kärkituotteen, Centero Software Manager-palvelun (CSM), kuin muidenkin yrityksen tuottamien palveluiden myynnin edistämisestä. Suomalaisina asiakkaina on suuria yrityksiä kuten Valmet Technologies ja SSAB, mutta myös julkisen sektorin puolelta asiakkaita on runsaasti ympäri Suomen. Centero toimii myös Suomen rajojen ulkopuolella, joten myyntipäälliköllä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan myös kansainvälisillä markkinoilla.

Myyntipäällikön rooliin kuuluu uusasiakashankinta, joten uusien asiakkaiden/markkina-alueiden ja segmenttien kartoittaminen, potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi sekä myynti kuuluvat päivittäisiin rutiineihin. Olemassa olevien asiakassuhteiden hoito ja niiden kehittäminen takaavat monipuolisen ja mielekkään työnkuvan. Työssä menestyminen edellyttää strategista ja suunnitelmallista tapaa tehdä asiakastyötä. Omaan työtehtävään pystyy vaikuttamaan aiemmasta kokemuksesta sekä omista kiinnostuksen kohteista riippuen. Centero Oy:n toimistot sijaitsevat sekä Jyväskylässä että Kuopiossa, mutta etätyömahdollisuus sekä hyvät työvälineet antavat valmiudet tehdä työtä mistä käsin tahansa.

Mitä odotamme hakijalta:

Olet tuloksellinen myyjä, jolla on hyvät verkostoitumistaidot ja kykyä tulla ihmisten kanssa toimeen suomen ja englannin kielellä. Kuvailet itseäsi sinnikkääksi, omatoimiseksi sekä uskallat tehdä päätöksiä ja haluat kehittyä myyntityössä.

Eduksesi katsotaan mikäli olet aiemmin työskennellyt IT-alan palveluntarjoajana, sinulla on kokemusta IT-infraosaamisesta, työasemahallinnasta tai hallitset softan- ja palvelumyynnin. Asenne ja kiinnostus alaa kohtaan kuitenkin ratkaisee, joten haethan rohkeasti tehtävää, mikäli koet sen kiinnostavaksi.

Mitä työ tarjoaa?

  • Joustavat työajat: työaika ei ole kelloon sidottu, tee työtä silloin kun se sinulle on mielekkäintä (kuitenkin asiakkaiden vuorokausirytmi huomioiden)
  • Etätyömahdollisuus: Centerolla on hyvät työskentelytilat toimistolla, mutta töitä pystyt tehdä yhtä lailla myös etänä
  • Hyvät työvälineet
  • Kannustava ja motivoiva palkkaus
  • Kattavat, työntekijälle merkitykselliset työsuhde-edut
  • Ketterän ja asiantuntevan organisaation, jossa rento ja kannustava meininki 

Miten hakea?

Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera meille mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi tähän tehtävään liittyen sekä palkkatoiveesi. Huomioithan, että tämä hakuprosessi tehdään WorkPowerin toimesta, joten mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä tai yrityksestä, otathan yhteyttä WorkPowerin yhteyshenkilöihin:

Ole siis rohkeasti yhteydessä:

HR-konsultti Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi

Asiakkuuspäällikkö Niina Riikonen, niina.riikonen@workpower.fi