(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Bjelin on osa vuonna 1993 perustettua ruotsalaista perheyritystä Pervanovo Invest AB:tä, jonka pääkonttori sijaitsee Vikenissä Etelä-Ruotsissa. Bjelin kehittää ja valmistaa uusia innovatiivisia lattioita perinteisten puulattioiden ohella. Kehitystyötä tehdään yhdessä samaan konserniin kuuluvan Välinge Innovations AB:n kanssa. Tuotteet valmistetaan yrityksen hypermoderneissa tuotantolaitoksissa Etelä-Ruotsissa ja Pohjois-Kroatiassa. Konsernilla on noin 1 000 työntekijää ja sen vuosittainen liikevaihto on 1,3 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja meistä www.bjelin.com.

Bjelin Finland Oy on konserniin kuuluvan Bjelin Sweden Ab:n tytäryhtiö Suomessa. Bjelin Finland rakentaa nyt organisaatiotaan ja hakee itsenäistä, vastuullista ja aktiivista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat Bjelinin lattiaratkaisuiden myymisestä jälleenmyyntiasiakkaille pääosin Uudellamaalla, mutta myös muualla Suomessa. Rakennat aktiivisesti uusia asiakassuhteita ja ymmärrät, miten tuoda lisäarvoa asiakkaan toimintaan. Kehität asiakkuuksia ja yhteistyötä asiakaslähtöisesti ja pitkäjänteisesti varmistamalla aina hyvän asiakaskokemuksen ja -tyytyväisyyden. Tehtäviisi kuuluvat myös jälleenmyyjien koulutukset, kampanja- ja tapahtumavastuut sekä messut. Työskentelet alussa kotikonttorilta (tuleva toimistomme tulee sijaitsemaan pääkaupunkiseudulla). Tehtävässä raportoit maajohtajalle.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä vastaavista myynnin tehtävistä ja nautit liikkuvasta myyntityöstä. Työskentelet pitkäjänteisesti sekä ratkaisukeskeisesti ja pystyt toimimaan kiireisessäkin toimintaympäristössä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvät yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Englannin ja/tai ruotsin kielitaito on sinulle eduksi. Kokemus sisustus- ja rakennusmateriaalien tai vastaavien tuotteiden myynnistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alansa huipulla olevasta todella innovatiivisesta, kansainvälisestä, vakavaraisesta ja vahvassa kasvussa olevasta perheyrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen alamme huipputuotteiden parissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 7.2. osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com.