(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Etsimme Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy:lle MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan kuntoutuksen nykyisistä asiakkuuksista sekä uusasiakashankinnasta.  Pääset tekemään aktiivista yhteistyötä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja Coronaria Kuntoutuspalveluiden aluejohtajien sekä tiimivastaavien kanssa.

Työssä menestymistä edesauttaa luontainen asiakaslähtöisyys, hyvät vuorovaikutustaidot, kyky heittäytyä rohkeasti uusien asioiden pariin sekä määrätietoinen ja suunnitelmallinen työtapa. Olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva, etkä pelkää ottaa haasteita vastaan.

Odotamme sinulta työkokemusta sosiaali- ja terveydenhuolto- ja/tai kaupalliselta alalta sekä taitoa pitää langat käsissä muuttuvassa ympäristössä. Sinulla on myös kokemusta myynnin organisoinnista ja myyntiprosessit ovat sinulle tuttuja. Työ edellyttää vahvaa myyntihenkisyyttä, positiivista ja ratkaisukeskeistä otetta, erinomaisia yhteistyötaitoja, nopeaa tarttumista asioihin sekä intoa kasvattaa toimintaa yhdessä paikallisten kuntoutustiimien kanssa. Olet 100% tiimipelaaja!

Tukenasi sinulla on moniammatillinen kuntoutuksen tiimi ja raportoit tehtävästäsi liiketoimintajohtajalle. Työ on liikkuvaa, mutta tukikohtasi ja toimipisteesi voi sijaita joko Helsingissä tai Oulussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Tulosorientoitunutta ja tavoitteellista asennetta
  • Kykyä työskennellä tiiviisti asiakasrajapinnassa ja keskustella myös johtotason henkilöiden kanssa
  • Itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä ottaa omistajuutta omasta työstä
  • Matkustusvalmiutta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
     

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi innostavan ja kokeneen työyhteisön, joustavan työajan sekä mahdollisuudet kehittyä kasvavassa organisaatiossa. Lisäksi saat liikkuvaan työhön sopivat välineet, hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta / kulttuuriedun ja lounaskortin. Meillä työskentelee monialainen ammattilaisten joukko, jonka kesken yhdessä ratkotaan vastaantulevat haasteet ja iloitaan onnistumisista.

Valmis liittymään joukkoomme? Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 7.2.2021, liitä mukaan CV:si sekä lyhyt hakemusteksti palkkatoiveineen. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776. Aloitamme haastattelujen tekemisen jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen - odotamme hakemustasi!

Haku alkaa 19. tammikuuta 2021 ja päättyy 7. helmikuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
 

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen