(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö
OP Nakkila-Luvia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Nakkila-Luvian Osuuspankki on keskisuuri ja vakavarainen, vahvasti kasvava OP Ryhmään kuuluva osuuspankki, jonka konttorit toimivat Satakunnassa, maakuntakeskuksen tuntumassa, Nakkilassa ja Luvialla.
Asiakasliiketoimintamme on 470 miljoonaa euroa, asiakkaita 13.000.  Pankissamme työskentelee 13 pankkialan ammattilaista. Toimintamme perustuu vahvalle arvopohjalle; ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

 

Haemme OP Nakkila-Luviaan MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ toimimaan esimiehenä

 

Tehtävästä

Vastaat henkilöstömme johtamisesta, kehittämisestä sekä erinomaisesta asiakaskokemuksesta.  Teet luottoneuvotteluita ja -päätöksiä henkilöasiakas- ja yritysasiakasliiketoiminnoissa sekä johdat ja kehität asiakkuuksia ja tuloksellista myyntiä. Luot yhdessä henkilökunnan kanssa ylivertaisia asiakaskokemuksia. Seuraat markkina- ja kilpailutilannetta sekä vastaat liiketoiminnan kilpailukyvystä. Vastaat ja raportoit tuloksellisuudesta toimitusjohtajalle, olet pankin johtoryhmän jäsen. Toimipaikkasi on Nakkilassa, mutta tehtävä edellyttää liikkumista toiminta-alueellamme.

 

Odotamme sinulta

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vankkaa kokemusta laaja-alaisen myynnin tuloksellisesta johtamisesta ja motivaatiota edelleen kehittää ammattitaitoasi. Ymmärrät asiakasliiketoimintaa ja eduksi lasketaan, mikäli sinulla on käytännön kokemusta rahoituksesta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Vastuullisten päätösten tekeminen ja tulosten aikaansaaminen on sinulle tuttua.  

 

Esimiehenä olet avulias, kannustava ja helposti lähestyttävä. Lähestymistapasi on innovatiivinen ja sinulta löytyy kykyä ja rohkeutta ratkaista ongelmia vaihtelevissa ja vaativissa tilanteissa. Olet eteenpäin katsova sosiaalinen verkostoituja, joka pystyy osaamisellaan vakuuttamaan kuulijansa.

 

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää itseäsi finanssialan ammattilaisena. Pääset mukaan pankkimme menestystarinaan ja työskentelemään vakavaraisessa ja menestyvässä pankissa yhdessä finanssialan ammattilaisten kanssa. Pääset luonnollisesti osaksi OP Ryhmän ja myös oman talomme monipuolisia, kilpailukykyisiä henkilöstöetuja.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jussi Kuvaja, puh 044 032 4481.

Hae tehtävää kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi 7.2.2021 mennessä op-careers.fi -sivuston kautta. Liitä hakemukseesi CV, saatekirje ja palkkatoiveesi. Haastattelemme mahdollisesti hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä ja laitat hakemuksen, mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.